Hjem Nyheter Europa EUs folkemordspolitikk møter motstand

EUs folkemordspolitikk møter motstand

1

FREMMEDINVASJON EUs kvotesystem for flyktninger møter motstand. Enighet innad i EU er fraværende hvilket gjør at Østerrike velger å si «nei».

EU-kommisjonen har den seneste tiden arbeidet for et kvotesystem med den hensikt å overtale EU-land om å dele byrden av den pågående fremmedinvasjonen, da i hovedsak asylsøkende menn som befinner seg i Hellas og Italia under vente på å ta seg videre til Vest-Europa. Foreløpig gjelder det et antall på rundt 100 000 fremmede.

Antallet asylsøkere som EU-kommisjonen ønsket å se Østerrike ta imot var på rundt 2 000, men kansler Christian Kern annonserte at Østerrike vil begjære unntak fra den beslutningen da det er mangel på enighet blant medlemslandene, samt det at landet allerede har tatt imot et stort antall asylsøkere.

Rekordåret 2015 tok de imot 90 000 inntrengere, noe selv Østerrikes folkeforrædere anså var for mye, og det ble da besluttet å innføre en grense på maksimalt 37 500 inntrengere. Til dags dato har hverken Østerrike, Polen eller Ungarn tatt imot en eneste kvoteflyktning.

Som svar på kansler Kerns begjæring meddeler superstaten EU at Østerrike ikke kan si nei ettersom det bryter mot EUs regler. Østerrike får helt enkelt bare føye seg til EUs agenda. Den svenske kvoten er på 3 700 fremmede.

Kilde:
EU:s folkmordspolitik möter motstånd

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg