Hjem Nyheter Europa EUs ministerråd: «Medlemsstater må nå slutte å kritisere Israel – det er...

EUs ministerråd: «Medlemsstater må nå slutte å kritisere Israel – det er antisemittisme»

8

JØDISK MAKT EU-parlamentet antok allerede i 2017 den definisjonen av «antisemittisme» som gis av International Holocaust Remembrance Alliance. Nå krever Det europeiske råd at alle medlemsstater skal gjøre det samme.

EUs ofte skjulte politiske agenda fremtrer av og til åpenlyst.

Det europeiske råd har nå til samtlige medlemsland rettet en uttrykkelig oppfordring om å anta den definisjonen av «antisemittisme» som gis av International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA) – på norsk Den internasjonale alliansen for å minnes Holocaust.

Denne anmodning ble levert på onsdag i en deklarasjon fra Rådet, som består av ministre fra samtlige medlemsland.

Dokumentet, som har tittelen «Rådets Deklarasjon om Samordning av Kampen mot Antisemittisme over Policyområder», uttrykker en artig formulert ordre, som ber om å bli iverksatt:

Medlemsstater som ennå ikke har gjort dette innbys å slutte seg til de andre medlemsstatene og anta IHRAs arbeidsdefinisjon så snart som mulig.

IHRAs arbeidsdefinisjon beskriver ulike former for antisemittisme, inklusive «hat mot og diskriminering av jøder» samt «holocaustfornektelse».

Definisjonen lister også eksempler på kritikk av Israel som bedømmes å være «antisemittisk». Til dette regnes for eksempel:

  • «Sammenlikninger mellom den jødiske statens politikk med den som ble bedrevet i Det tredje riket»
  • «Fornektelse av det jødiske folkets rett til selvbestemmelse»
  • «Praktisering av dobbeltmoral ved å av Israel kreve en opptreden man ikke forventer av noen annen nasjon»

Steg for steg drives agendaen igjennom

EU-parlamentet – EUs lovstiftende organ – antok IHRAs definisjon i 2017 – noe også et dusintalls land har gjort.

Dog har frem til nå intet EU-organ offisielt fremført krav om at samtlige medlemsstater skal gjøre det samme.

Rådets deklarasjon gjentar også tidligere formuleringer uttrykt av ulike EU-organ om det nødvendige i å bekjempe antisemittismen med lovlige metoder og «handlingskraft» – ettersom fenomenet utgjør «et angrep på den europeiske verdenen.»

I dokumentet understrekes videre behovet for

  • «å undervise om Holocaust»
  • «å beskytte jødisk liv og gjøre det til en mer fremtredende del av Europas identitet»

Avisa Jewish Telegraphic Agency (JTA) kommenterer at «et flertall jødiske grupper har ønsket dokumentet velkommen».

I en uttalelse kaller styreleder for Den jødiske verdenskongressen Ronald S. Lauder deklarasjonen for «et betydningsfullt steg i skapelsen av et Europa bedre for jøder».

Moshe Kantor, styreleder for Den europeiske jødiske kongress, kommenterer at dette er en «viktig beslutning» som «betrakter antisemittismens beklagelsesverdige fremferd».

Les også:
Systemgransker: «De ønsker at det skal bli forbudt å IKKE tilbe dem»
Jøder og filosemitter går til det ekstreme – kaller kritikk mot deres virksomheter for sykdom som må kriminaliseres

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Jødene forlanger – og får – aksept for sin «eksepsjonelle status» blant nasjonene, at ingen har rett til å kritisere jøders eller staten Israels fremferd, feks overfor palestinerne, på en måte jødene ikke liker. Og at nasjonene skal godta og promotere jødenes fortelling om «holocaust» uten forbehold. For alt annet er «antisemittisme». Oy vey, goyim! Bøy nakken, på kne og tilbed, og gjør alt dine herrer forlanger, overalt i denne verden. Ellers går det deg ille.

Gøran M
Gøran M
1 år siden

Nå må vel selv idioter snart forstå dette med jødespørsmålet vel?

 «To determine the true rulers of any society, all you must do is ask yourself this question: Who is it that I am not permitted to criticize?»

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Den vanlige tåpelige kommentar fra folk som støtter jødene er at jødene skal være så få. Akkurat som om antall avgjør makt. Hvor mange konger styrer et land? Er det flere ledere i verden enn folkemasse? Jødene, ved hjelp av svindel og kristne som ser opp til dem, har de fått tilgang til de viktigste posisjoner. Og attpåtil med sine lobbygrupper og kristnes lydighet har det gitt dem en enorm innflytelse og makt i verden. Sier de hopp, så hopper mange av verdens politikere og kneler for deres føtter. Og deres tørst etter mer makt vil ikke stoppe før de… Les mer »

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
1 år siden

Hva er egentlig den så kaldt EUs ministerråd? Spøkelse blant politisk avfall som i virkeligheten har null makt, i alle fall over meg. Men dumme folk – og det er flertall i dag – gir dem makt og dermed begå selvmord.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

For en arroganse. De jødiske privilegier er vel noe verden heller burde kritisert, fremfor å syte om såkalte hvite privilegier som hvite knapt lenger har i sitt EGET hjemland lenger, og langt mindre internasjonalt.

Roar
Roar
1 år siden

Chutzpah

Heimdal
1 år siden

Klart de skal få holde på fritt frem

Roar
Roar
Svar til  Heimdal
1 år siden

Det var nok sarkastisk ment. Til den som trykket tommel ned. 🙂