Hjem Nyheter Extinction Rebellions mål: å styrte den europeiske kulturen – finansieres av jøden...

Extinction Rebellions mål: å styrte den europeiske kulturen – finansieres av jøden George Soros

UTENRIKS Extinction Rebellions mål er å styrte den europeiske kulturen og endre oppfatningen om at heteroseksualitet er det normale, skriver en av grunnleggerne til det Soros-finansierte nettverket.

Den venstreekstreme organisasjonen Extinction Rebellion, som støttes av klimahysterikeren Greta Thunberg, har blitt avslørt i å betale ledende aktivister betydelig beløp for deres engasjement. En av grunnleggerne av organisasjonen har også gjort det klart at det handler mindre om klimaet og mer om å velte europeisk sivilisasjon.

Nya Tider avslører at ledende aktivister i Extinction Rebellion er drevet av noe mer enn «idealisme», nemlig heltids-lønninger som utbetales svart. Pengene kommer fra donasjoner og innsamlinger. En av de som finansierer virksomheten er den jødiske finansmannen George Soros, som også tidligere har finansiert en rekke venstreekstreme virksomheter, samt den rasefremmede invasjonen av Europa.

Et eksempel på en aktivist som har mottatt månedlige utbetalinger er barnebarnet til en britisk baronett, Tamsin Omond, som omgås den øvre klasse i samfunnet. Hun satte visse økonomiske krav for å delta i aktivisme på deltid, nemlig 8 000 kroner per måned, hvilket ble utbetalt av Extinction Rebellion. Roger Hallam, en av grunnleggerne av organisasjonen, mottar cirka 15 000 kroner per måned, skattefritt.

Organisasjonen som har tusentalls medlemmer som er overbevist om «klimanød» og «klimakatastrofe» bruker sivil ulydighet og ordensforstyrrelse når de utfører sine aksjoner, noe som ofte hindrer vanlige mennesker i å gå til jobbene sine. Forleden ble pendlere i en forstad i London hindret i å gå på jobb da klimaaktivister klatret opp på taket av pendeltoget og således forhindret det i å forlate stasjonen. De irriterte arbeiderne gikk imidlertid til verks ved å dra klimaaktivistene ned fra togtaket.

En av grunnleggerne, Stuart Basden, avslører i en artikkel i Medium at Extinction Rebellions mål egentlig ikke handler om klimaet, men derimot om å styrte den europeiske kulturen og endre oppfatningen om at heteroseksualitet er det normale.

Bedraget om heteronormativitet sprer ideen om at heteroseksualitet er «normalt» og at andre uttrykk for seksualitet er avvikende.

Basden mener at det ikke er mulig å redde «klimaet» og at det bare er et symptom på den «europeiske sivilisasjons gift». Han påstår at den europeiske sivilisasjonen har spredd «grusomheter og vold» over hele verden de siste 600 år, og brakt med seg «tortur, folkemord, blodbad, og lidelse».

Han skriver at Extinction Rebellion egentlig ikke handler om klimaet, men derimot om de «dypere problem som plager vår kultur». Som eksempel nevner han blant annet «hvitt overherredømme, patriarki og klasseskiller – noe som kan virke ironisk siden de fleste av nettverkets deltakere er fra over- eller middelklassen.

Les også:
Venstreaktivist forbundet med George Soros regisserer Greta Thunberg
George Soros overfører 18 milliarder kroner til Open Society Foundations
Soros-nettverk i Brussel forsøker å forvandle Europa