Hjem Nyheter Facebook og Twitter blør milliardbeløp etter overtramp av ytringsfriheten

Facebook og Twitter blør milliardbeløp etter overtramp av ytringsfriheten

6

SENSUR Facebook og Twitter har mistet milliarder av amerikanske dollar i markedsverdi etter beslutningen om å utestenge Donald Trump. Big Techs siste angrep på ytringsfriheten har fått mange til å se seg om etter nye alternativer.

Etter beslutningen om å utestenge den avtroppende amerikanske presidenten Donald Trump, har de sosiale mediegigantene Facebook og Twitter tapt milliardbeløp av USD i markedsverdi bare den siste uken, ifølge Fox News.

– Hvis du ser på Facebook, så har selskapet tapt over 45 milliarder dollar i markedsverdi så langt denne uken. Samtidig har Twitter mistet 3,5 milliarder dollar de to første ukedagene, sier Fox-journalist Susan Li.

Ifølge Fox utgjorde presidentens 89 millioner følgere på Twitter så mye som 40 prosent av plattformens daglige trafikk. Det faktum at mange av disse nå forsvinner, skyldes enten at de selv har blitt utestengt fordi de sympatiserer med den sittende presidenten eller fordi de frivillig har valgt andre alternativer i forbindelse med dette overveldende angrepet på ytringsfriheten.

Som tidligere rapportert av Nordfront vokser for øyeblikket Gab med 10 000 nye brukere per time, mens Telegram har fått 25 millioner nye brukere på 72 timer.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hvitulven
Hvitulven
2 år siden

Som fortjent.

Tiwaz
Tiwaz
2 år siden

Det har de faen så godt av. Flere bør stå opp for ytringsfriheten uansett om de skulle være uenig med de som blir nedstengt. Boikott Facebook og Twitter fullstendig og anvend heller alternativene som finnes. VK, GAB, og Telegram. Frihetskamp skulle hatt en liste med ytringsfrihetsvennlige plattformer og anbefalt de beste.

Richard Eide
Richard Eide
2 år siden

Skulle bare mangle.

Dette handler heller ikke om hvorvidt man støtter Trump eller ikke men heller prinsipielt angående muligheten å ytre seg fritt.

N.S
N.S
2 år siden

Gode nyheter, de får som fortjent.

Gjallarhon
Gjallarhon
2 år siden

Håper de fortsetter og trapper opp meningsensuren sin slik at flere begynner å våkne og ser til andre alternativer.

trackback
5 måneder siden

[…] Facebook og Twitter blør milliardbeløp etter overtramp av ytringsfriheten […]