Hjem Nyheter Facebook sensurerer innlegg som støtter Kyle Rittenhouse

Facebook sensurerer innlegg som støtter Kyle Rittenhouse

3

SENSUR Facebook fjerner innlegg som gir støtte til Kyle Rittenhouse, som av mange ses på som en helt som forsvarte seg mot BLM/Antifa-pøbelen. På onsdag ble en bruker truet med utestenging etter å ha publisert en film som viser at Rittenhouse tilbydde hjelp til en skadet demonstrant.

Facebook truer med utestengelse. Bilde: Mark Dice.

Den jødisk-eide plattformen Facebook sensurerer nå innlegg og filmer som de anser støtter den hvite amerikaneren Kyle Rittenhouse, som ble jaget av en BLM/Antifa-mobb, natt til onsdag den 26. august, hvorpå han løsnet skudd for å forsvare seg. To personer ble drept og en skadet.

Man har også uthengt den drapsmistenkte unge mannen som en farlig person, før det har vært noen rettssak, skriver Washington Times.

På onsdag fortalte den konservative youtuberen Mark Dice at Facebook truet med å stenge ned hans profil etter at han hadde postet en video av Rittenhouse der han tilbyr hjelp til en skadet demonstrant.

– Facebook har akkurat tatt vekk en video som jeg lastet opp, som viser når Kyle Rittenhouse tilbyr hjelp til en skadet demonstrant i Kenosha, og de truer nå med å slette hele min profil, skrev Dice i ett Twitterinlegg.

Konservative medier som Newsbusters og Breitbart tok opp trusselen hvorvidt Facebook i en uttalelse forsvarte sin handling og praktisk talt erklærte Rittenhouse – som de kalte for «massemorder» – som skyldig.

– Vi ser på skytingen i Kenosha som ett massemord og tar bort innlegg som støtter skytteren, inklusivt dette, uttalte en talsmann for Facebook.

I en analyse fra den konservative granskende gruppen Media Research Center påpekes imidlertid at «mens Rittenhouse visserlig har blitt anklaget for drap, er han enda ikke dømt for drap».

Den 17-årige Rittenhouse skjøt i selvforsvar tre antifascister under ett opprør i byen Kenosha i Wisconsin, USA. Videoopptak av skytingene viser at han skjøt i selvforsvar når han ble angrepet av en AFA/BLM-mobb.

Les også:
Dagens video: Kyle Rittenhouse renvaskes ettersom ny informasjon dukker opp. Media kommer til å måtte betale stort
Instagram sensurerer #FreeKyleRittenhouse – tillater #KyleRittenhouseIsAMurderer
Rittenhouse gjorde ikke noe galt!
AFA og BLM angrep ensom hvit mann – to angripere ble drept!
IT-sjefer hardt presset under utspørring i den amerikanske kongressen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Samtlige av de som ble skutt var jøder. Kom det som en overraskelse? Kle av masken på Antifa, så er oddsen stor for at det er en jøde. Og ettersom det er jøder som ble skutt, så er nok ikke Facebook glad.

L J
L J
1 år siden

Hele greia her med Kyle Rittenhouse viser hvor utrolig bakvendt og hyklersk den liberale siden er. Alle er for selvforsvar helt til de ser en hvit tenåring bli jaget av 3 voksne menn, de angriper han mens han er nede, han skyter dem, og han er liksom the bad guy? Hvordan er det ikke selvforsvar?

Morten
Morten
Svar til  L J
1 år siden

Han fikk jo hele pøbelen etter seg. Når man da vet godt hva denne pøbelen er istand til, hva de har gjort tidligere, så er det jo klart man tenker at det står om liv eller død når de begynner å jage deg og angripe. Han gjorde bare det som var rett.