Hjem Nyheter Facebook-sjef avslørt som pedofil

Facebook-sjef avslørt som pedofil

1

PEDOFILI Jeren A. Miles, sjef for ”Community development” på Facebook, har blitt avslørt som pedofil etter at han arrangerte sextreff med en «mindreårig gutt».

Jeren Miles ble avslørt av pedofiljegerne. Bilde: Facebook.

Jeren Miles, sjefen for «Community development» på Facebook, har blitt avslørt som pedofil etter å ha hatt sexprat med en person som utga seg for å være en 13 år gammel gutt, for deretter ha arrangert et sextreff.

Miles avtalte en date med «gutten» på et hotell i Columbus, Ohio. Men i stedet for en 13 år gammel gutt, møter han en gruppe pedofiljegere som konfronterer Miles med hans arrangerte sextreff.

Miles innrømmer i en video fra møtet at han har sexchattet med barn og at han avtalte en date med vedkommende som han trodde var en 13 år gammel gutt, men hevder at det ikke var ment som et sextreff.

Miles har nå slettet alle sosiale medier og han skal også ha mistet jobben etter avsløringen. Han har tidligere jobbet for selskapet Lyft og vært en del av styret i LHBTQ-gruppen Equality California, som nå prøver å skjule engasjementet hans.

Nedenfor er et kort klipp av pedofiljegernes livestream, som kan sees her.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
2 måneder siden

Jeg sier det igjen og igjen, …en stor takk til alle pedofiljegere der ute som avslører disse syke monstre!!!