Hjem Nyheter Norge Færre nordmenn, økonomiske utfordringer og redusert levestandard er Norges fremtid, melder SSB

Færre nordmenn, økonomiske utfordringer og redusert levestandard er Norges fremtid, melder SSB

13

MASSEINNVANDRING Lavere realinntekt, redusert levestandard, økonomiske utfordringer, økt skatt og folkeutbytte – er bare noe av det nordmenn har å se frem til i de kommende årene med fortsatt masseinnvandring. Dette ifølge en ny rapport fra Statistisk sentralbyrå.

Selv norske myndigheter begynner å erkjenne at masseinnvandring og flerkultur er skadelig for Norge. I en rapport publisert av Statistisk sentralbyrå (SSB) den 2. november males det opp et dystert fremtidsscenario for det norske folk.

Rapporten, som er skrevet av forskerne Erling Holmøy og Briger Strøm har vært klar siden 9. mai, men har blitt bevisst holdt tilbake av ledelsen i SSB i et forsøk på å dysse ned de negative konsekvensene av masseinnvandringen for den norske befolkningen. Under ledelse av Christine Meyers skal Holmøy blant annet ha blitt kastet ut av forskningsavdelingen fordi han presenterer upopulær fakta om den destruktive masseinnvandringen i sin rapport.

En av konsekvensene av masseinnvandringen som kommer frem i rapporten er blant annet at etniske nordmenn allerede er på god vei til å bli minoritet i eget land innen utgangen av dette århundret. I rapporten heter det at i år 2100 utgjør andelen innvandrere fra Asia og Afrika 29 prosent av Norges befolkning.

Andre urovekkende opplysninger som kommer frem i rapporten er:

  • Innvandring til Norge først doblet seg fra midten av 80-tallet og frem til starten av 2000-tallet – og har igjen doblet seg etter det.
  • Befolkningen i Norge vil øke til godt over 8 millioner innen utgangen av dette århundret, hovedsaklig på grunn av at innvandrere får langt flere barn i snitt enn etniske nordmenn.
  • Økonomiske utfordringer på grunn masseinnvandringen vil føre til at staten må hente inn 50 000 kroner mer per innbygger (200 000 kroner for en normal familie).
  • Med forsatt masseinnvandring vil man mot slutten av dette århundret regne med over 100 000 kroner lavere realinntekt.
  • Veksten i gjennomsnittlig materiell levestandard avtar med økt innvandring.
  • Masseinnvandringen fører til et fall i inntekten fra produksjon i fastlandsnæringene som avhenger av befolkningen gjennom sysselsettingen. Masseinnvandringen vil også føre til lavere produksjon i ikke-oljerelatert sektor og en massiv svekkelse av offentlig økonomi.
  • Gjennomsnittlig årlig vekst i Norges disponible realinntekt per innbygger faller fra 0,5 til 0,3 prosent i årene 2016–2060. I perioden 2060–2100 reduseres veksten fra 0,6 til 0,5 prosent.

Man får anta at rapporten er blitt revidert og pyntet på, med tanke på at den i lengre tid har blitt holdt tilbake, som følge av at den inneholdt ubehagelig fakta om masseinnvandring og flerkultur. Med tanke på folkeutbyttet er det uvisst om forskerne har tatt i betraktning de stadig synkende norske fødselsratene. 

Les hele rapporten HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
5 år siden

(((Christine Meyers)))

Thule
Thule
Svar til  Thule
5 år siden

Fant et intervju fra februar i år der vedkommende avslører seg selv.

https://www.nrk.no/norge/omstridt-ssb-sjef-forsvarer-skepsis-til-innvandringsregnskap-1.13761033

Thule
Thule
Svar til  Thule
5 år siden

Korreksjon: November i år.

NASJONALSOSIALIST
NASJONALSOSIALIST
Svar til  Thule
5 år siden

Legger ikke politiske føringer for sitt virke i SSB – holder igjen rapporter som havner på hennes bord om REALITETER tilknyttet masseinnvandringen. OK.

NASJONALSOSIALIST
NASJONALSOSIALIST
Svar til  Thule
5 år siden

Det å publisere statistikk relatert til befolkningsgrupper kan virke stigmatiserende, og det er derfor statistikkfaglig dårlig praksis å publisere slikt forskningsmateriale, sier hun. Men er ikke dette bare statistikk, akkurat som all annen statistikk? Da må jo isåfall resonnomentet hennes også gjelde for alle andre grupper i samfunnet det blir ført statistikk over. Er forskningsrapporter som tilsier at så mange prosent av hasjrøykere har endt opp med psykiske plager, stigmatiserende for hasjrøykere? Eller er det stigmatiserende ovenfor bilførere som kjører en viss strekning, å føre statistikk over antall bilulykker på akkurat den strekningen? Nei, dette munner ut i en ting… Les mer »

Hatkriminell
Hatkriminell
5 år siden

Knus regjeringen!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

(((SSB))) har prøvd å få meg til å svare på deres «undersøkelser» i flere år, men jeg boikotter dem konsekvent og oppforderer alle andre nordmenn om å gjøre det samme. (((SSB))) hater oss som er etnisk norske.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Start repatrieringen før det er for sent! Jo fortere jo bedre.

En nasjonalsosialistisk familie politikk vil føre til at familier vil lage flere barn.

Og vil ved det styrke vår rase og vårt folk.

Thule
Thule
Svar til  Kim Larsen
5 år siden

I NS Tyskland ga de familier et lån som ble kuttet med 25% for hvert barn de fikk. Til tross for at dette ideelle samfunnet ikke fikk eksistere lenge nok til at de barna kunne vokse opp og bli arbeidere, som ville kompensere for det det kostet å kutte lånet, var Tyskland verdens fremste økonomi og velferdsstat.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Have loads of sex & make more babies – Polish gov tells citizens ‘Go forth and multiply like rabbits!’ That’s the message the Polish government has for its citizens, as the country with one of the lowest birth-rates in Europe hopes to reverse the trend. The Poles aren’t currently hopping into bed with each other as much as the government would like, so they have decided to launch a public health campaign with the help of some notoriously lust-filled furry friends. The health ministry of Poland has issued a challenge to the country’s citizens, using some animated rabbits to offer… Les mer »

Fjell
Fjell
5 år siden

Og nå vil tøset Christine Meyer ha oss til å betale henne millioner efter at hun har sabotert, og forsøkt å sabotere enda mer, en viktig statsinstitusjon (SSB) som hun hadde fått sjansen til å styre!
Tøset burde bli sparket på dagen og tiltalt for sabotasjen.

Limmy
Limmy
Svar til  Fjell
5 år siden

Dere har jo markert avrettersteder

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Norges fremtid? Norges Nåtid…..