Hjem Nyheter Familie i California lot femåring og åtteåring bytte kjønnsidentitet – «Våre barn...

Familie i California lot femåring og åtteåring bytte kjønnsidentitet – «Våre barn er transer»

8

KJØNNSDYSFORI Et par i California sier de vil bryte tabuet omkring «transeksuelle barn» ved å fortelle om sin egen familie – hvor deres datter byttet kjønn ved femårsalderen og deres sønn da han var åtte år gammel.

 i sina nya könsidentiteter (skärmbild Daily Mail).
James (t.v.) och Olivia (t.h.) med sine nye «kjønnsidentiteter».

Ben og Sara Kaplan, fra Berkeley i California, sier de vil bidra til å bryte tabuet omkring «transeksuelle barn» ved å eksponere sine egne to biologiske barn i den offentlige debatten.

Deres «sønn» James, som idag er elleve år gammel, ble født som jente, men opplevde ifølge foreldrene at hun hadde blitt født i feil kropp ved åtteårsalderen og da ønsket å skifte kjønnsidentitet.

Et par år senere ville plutselig deres andre barn Olivia, født gutt, også skifte kjønnsidentitet, til jente, i en alder av fem.

– Reaksjonene vi møter når folk blir fortalt at vi har to barn som er trans, er sjokk og bekymring. Mange tror det er en slags herming der den yngre etterligner den eldre, sier moren Sara Kaplan til Daily Mail.

«Sønnen» James mener at hun alltid har vært en gutt og at hun tidligere følte det var noe som manglet. Når lillebroren Olivia senere fortalte at han også ville skifte kjønn, så ble hun «stolt over at broren var så modig, selv om hun følte at det ble litt konkurranse».

Foreldrene synes det er et problem at mange tror de har hatt en agenda ovenfor barna siden de begge har bestemt seg for å skifte kjønnsidentitet. Sara og Ben hevder de ser til barna om de er glade og tilfredse i sine nye kjønnsidentitet.

– Vi kommer til å elske og akseptere dem selv om de skulle komme til oss imorgen og fortelle at de har endret seg, sier Sara Kaplan.

Les også:
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Dokumentar om angrende transpersoner
FILM: The dangers of a transgender ideology
Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress
Svenske foreldre indoktrinerer sine barn til å bli kjønnsløse
Dramatisk økning av mennesker som ønsker å endre sitt juridiske kjønn
8 år gamle barn skal injiseres kjønnshormoner i trans-eksperiment
Leger og forskere advarer: «Unge kan komme til å angre kjønnskorrigering»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
2 år siden

Barnemishandling! Moren har garantert hjernevasket barna og oppmuntret de til å bli noe de ikke er.

Philip
Philip
2 år siden

Det første steget til å legitimere pedofili er å avklare at barn kan ta en selvstendig stilling til deres «kjønnsidentitet» siden det er (av naturlige årsaker) vanvittig tett tilknyttet seksuelle relasjoner. Først bytter de kjønn, så er de homser og så en dag sier de at de har lyst til å ligge med onkel Geir.

Sykt. Sees på dagen alt brenner til grunnen.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Kaplan er et typisk jødisk navn, og dagens jøder tror jo de står over naturen og Guds skaperverk. De ønsker å endre på naturen, ved å vri og vende på til og med egne barn, som får høste følgene av deres perverterte oppfatninger. Ikke det at jeg synes synd på jødiske barn, men både tradisjonen med omskjæring/kutting/suging av penis på 8 dager gamle guttebarn, samt eksempler som dette, gjør at jeg lettere forstår den høye forekomst av psykisk lidelser blant jødene, som også har en genetisk bakgrunn.

Solkorset
Solkorset
2 år siden

Syke jævler. Knus den internasjonale jøde og pedolobbyen!

Inge
Inge
2 år siden

For en syk verden vi lever i

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Foreldrene har ødelagt barna mentalt. Og etterhvert ødelegger de seg selv fysisk via kjønnsoperasjon vil jeg tro

Arno
Arno
2 år siden

Psyk sak!

Kan bekrefte at Kaplan er et typisk jødisk navn. – Derfor bør man ta høyde for at det kanskje er nok en løgnhistorie for å påvirke dumme goyim…

trackback
2 år siden

[…] også: Familie i California lot femåring og åtteåring bytte kjønnsidentitet – «Våre barn er transer…Leger og forskere advarer: «Unge kan komme til å angre kjønnskorrigering» Studie: Kjønnsdysfori […]