Hjem Nyheter Familie i California lot femåring og åtteåring bytte kjønnsidentitet – «Våre barn...

Familie i California lot femåring og åtteåring bytte kjønnsidentitet – «Våre barn er transer»

0

KJØNNSDYSFORI Et par i California sier de vil bryte tabuet omkring «transeksuelle barn» ved å fortelle om sin egen familie – hvor deres datter byttet kjønn ved femårsalderen og deres sønn da han var åtte år gammel.

 i sina nya könsidentiteter (skärmbild Daily Mail).
James (t.v.) och Olivia (t.h.) med sine nye “kjønnsidentiteter”.

Ben og Sara Kaplan, fra Berkeley i California, sier de vil bidra til å bryte tabuet omkring “transeksuelle barn” ved å eksponere sine egne to biologiske barn i den offentlige debatten.

Deres “sønn” James, som idag er elleve år gammel, ble født som jente, men opplevde ifølge foreldrene at hun hadde blitt født i feil kropp ved åtteårsalderen og da ønsket å skifte kjønnsidentitet.

Et par år senere ville plutselig deres andre barn Olivia, født gutt, også skifte kjønnsidentitet, til jente, i en alder av fem.

– Reaksjonene vi møter når folk blir fortalt at vi har to barn som er trans, er sjokk og bekymring. Mange tror det er en slags herming der den yngre etterligner den eldre, sier moren Sara Kaplan til Daily Mail.

“Sønnen” James mener at hun alltid har vært en gutt og at hun tidligere følte det var noe som manglet. Når lillebroren Olivia senere fortalte at han også ville skifte kjønn, så ble hun “stolt over at broren var så modig, selv om hun følte at det ble litt konkurranse”.

Foreldrene synes det er et problem at mange tror de har hatt en agenda ovenfor barna siden de begge har bestemt seg for å skifte kjønnsidentitet. Sara og Ben hevder de ser til barna om de er glade og tilfredse i sine nye kjønnsidentitet.

– Vi kommer til å elske og akseptere dem selv om de skulle komme til oss imorgen og fortelle at de har endret seg, sier Sara Kaplan.

Les også:
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Dokumentar om angrende transpersoner
FILM: The dangers of a transgender ideology
Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress
Svenske foreldre indoktrinerer sine barn til å bli kjønnsløse
Dramatisk økning av mennesker som ønsker å endre sitt juridiske kjønn
8 år gamle barn skal injiseres kjønnshormoner i trans-eksperiment
Leger og forskere advarer: «Unge kan komme til å angre kjønnskorrigering»