Hjem Nasjonal kamp Familiedag i Alingsås i Sverige

Familiedag i Alingsås i Sverige

0

SOSIAL AKTIVITET Medlemmer fra svenske Rede 2 nøt en velfortjent pause fra vanlig aktivistarbeid da de møttes for en familiedag med slåball og grilling.

Det var den 18. mai som medlemmer fra svenske Rede 2 møttes for en familiedag med slåball og grilling. Etter at fedrene hadde skrytt av sine barns talenter og styrke, var det på tide å gjøre opp med en kamp slåball.

Denne gangen ble det lag 2 som kom seirende ut etter to hardkjempende runder som henholdsvis endte 49–66. Etter kampen ble barn og barnevogner pakket sammen, og etter en naturskjønn spasertur langs innsjøen Mjörn ble grillen tent på en av kommunens oppstilte grillområder.

Det var slående hvor annerledes det er i det rimelige homogene området Alingsås; det var ikke bare var rent og ryddig da man ankom grillplassen, men det var både grillkull og ved tilgjengelig for besøkende å ta i bruk. Dette er helt ufattelig fire mil vest i de flerkulturelle forstedområdene til Göteborg.

Da alle hadde spist annonserte dommeren resultatet av kampen, og vinnerne fikk velge en premie som hadde blitt donert fra nettbutikken Midgard. Takk for det!

Etter det var det tid for dagens mest kjedelige oppgave: å gå tilbake til bilene hvor man måtte si farvel for denne gang.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg