Hjem Nyheter Far tvinges til å betale 5000 dollar i måneden for at hans...

Far tvinges til å betale 5000 dollar i måneden for at hans åtte år gamle sønns mannlige kjønn skal ødelegges

7

USA En far i USA står foran en skjebnekamp idet han desperat forsøker å forhindre at hans åtte år gamle sønn skal få i seg kjemiske preparater som gjør at hans fremtidige pubertet stopper opp.

Jeffrey Younger til venstre. Bilde: Skjermdump fra Facebook-siden Save James.

Nettavisen The Gateway Pundit forteller om Jeffrey Youngers kamp for sin sønn James Younger. Hele historien begynte med at den da tre år gamle gutten lekte med et jenteleketøy fra filmen Frozen. Da han ble spurt om han var en jente eller en gutt ved tre års alder hadde han sagt at han var en jente, og at mor hadde sagt til ham at han var en jente. Hans mor er ikke egentlig hans biologiske mor, da gutten er prøverørsbefruktet med et donatoregg.

Etter denne hendelsen begynte guttens «mor» Dr. Anne Georgulas å kle gutten i jenteklær og male neglene hans. Younger forsøkte å stoppe Georgulas fra å skrive inn den da syv år gamle sønnen James i skolen som Luna. Georgulas ville også at James skulle få sin mannlighet ødelagt ved å stanse hans pubertet med kjemiske preparater og til slutt gi ham kvinnelige kjønnshormoner. Younger lyktes i fjor høst å få en sjanse til å i det minste ha en mening om dette.

Gutten begynte deretter av seg selv å gå tilbake til å kalle seg James og gå i gutteklær når han bodde hos sin far. Nå har dette håpet igjen blitt lagt i grus, da en kvinnelig dommer i Dallas ved navn Mary Brown nylig dømte at Georgulas alene fikk avgjøre hva som skulle skje med gutten.

Younger tvinges nå til å betale 5 000 dollar i måneden slik at hans sønn kan «forvandles» til Luna. Han skal også betale 10 000 dollar i honorar til rådgiveren som skal være med på James’ «forvandling».

Faren får dog fremdeles hjelp fra mange engasjerte i saken hans. Han har laget en Facebook-side som heter Save James.

Stadig flere personer som har fått sitt medfødte kjønn ødelagt  står frem og forteller at de angrer på inngrepene mot dem og ønsker at de aldri hadde gjort det. Disse individer blir på hatsk vis angrepet av tilhengere av homolobbyen.

Les også:
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Dokumentar: Det kjønnsløse samfunn
Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress
Kjønnsdysfori og fremtidens dysfunksjonelle individer
Irreversibel kjønnskorrigerende kirurgi – inngrepet stadig flere angrer
Dokumentar om angrende transpersoner
Kulturmarxisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
1 år siden

Samme typen folk som støtter kampen mot omskjæring av muslimske jenter, er gjerne de samme ultraliberale monstrene som kjemper så hardt for å tvinge gjennom kjønnsforvandlingsinngrep når det kommer til vårt eget folks barn. Homolobbyen = Anti-hvit agenda

N.S
N.S
1 år siden

Fy faen

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Kan takke den helvetes homolobbyen for det. De hjernevasker foreldre til å manipulere og ødelegge barn.

Espen
Espen
1 år siden

Horribel eksperimentering med barn. Det er nok mange tilfeller, og flere blir det nok, der foreldre som har latt seg hjernevaske av kulturmarxismen leder barna til kjønnsforvirring, hormonblokkere, og til slutt kirurgiske inngrep. Og som man allerede ser så er det mange av disse som senere i livet våkner opp og angrer.

Morten
Morten
1 år siden

Grusomt. Og ikke minst at han må betale for å skade sin sønn.

H.L
H.L
1 år siden

Om et par år til kan vi sikkert lese intervju med denne gutten der han forteller at han ble ødelagt av Dr. Anne Georgulas.

Chris
Chris
1 år siden

Vold og mishandling av et barn utført av liberaler, feminister, kulturmarksister og sionister. Dritt folk mao. Og mora totalt uegnet som mor… Forjævlig men i en verden hvor det syke anses normalt og tvertimot er jeg ikke overraska. Desverre.