Hjem Nyheter Far tvinges til å betale 5000 dollar i måneden for at hans...

Far tvinges til å betale 5000 dollar i måneden for at hans åtte år gamle sønns mannlige kjønn skal ødelegges

USA En far i USA står foran en skjebnekamp idet han desperat forsøker å forhindre at hans åtte år gamle sønn skal få i seg kjemiske preparater som gjør at hans fremtidige pubertet stopper opp.

Jeffrey Younger til venstre. Bilde: Skjermdump fra Facebook-siden Save James.

Nettavisen The Gateway Pundit forteller om Jeffrey Youngers kamp for sin sønn James Younger. Hele historien begynte med at den da tre år gamle gutten lekte med et jenteleketøy fra filmen Frozen. Da han ble spurt om han var en jente eller en gutt ved tre års alder hadde han sagt at han var en jente, og at mor hadde sagt til ham at han var en jente. Hans mor er ikke egentlig hans biologiske mor, da gutten er prøverørsbefruktet med et donatoregg.

Etter denne hendelsen begynte guttens «mor» Dr. Anne Georgulas å kle gutten i jenteklær og male neglene hans. Younger forsøkte å stoppe Georgulas fra å skrive inn den da syv år gamle sønnen James i skolen som Luna. Georgulas ville også at James skulle få sin mannlighet ødelagt ved å stanse hans pubertet med kjemiske preparater og til slutt gi ham kvinnelige kjønnshormoner. Younger lyktes i fjor høst å få en sjanse til å i det minste ha en mening om dette.

Gutten begynte deretter av seg selv å gå tilbake til å kalle seg James og gå i gutteklær når han bodde hos sin far. Nå har dette håpet igjen blitt lagt i grus, da en kvinnelig dommer i Dallas ved navn Mary Brown nylig dømte at Georgulas alene fikk avgjøre hva som skulle skje med gutten.

Younger tvinges nå til å betale 5 000 dollar i måneden slik at hans sønn kan «forvandles» til Luna. Han skal også betale 10 000 dollar i honorar til rådgiveren som skal være med på James’ «forvandling».

Faren får dog fremdeles hjelp fra mange engasjerte i saken hans. Han har laget en Facebook-side som heter Save James.

Stadig flere personer som har fått sitt medfødte kjønn ødelagt  står frem og forteller at de angrer på inngrepene mot dem og ønsker at de aldri hadde gjort det. Disse individer blir på hatsk vis angrepet av tilhengere av homolobbyen.

Les også:
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Dokumentar: Det kjønnsløse samfunn
Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress
Kjønnsdysfori og fremtidens dysfunksjonelle individer
Irreversibel kjønnskorrigerende kirurgi – inngrepet stadig flere angrer
Dokumentar om angrende transpersoner
Kulturmarxisme