Hjem Nyheter Faren som mishandlet en svart pedofil slipper straff

Faren som mishandlet en svart pedofil slipper straff

USA En far som mishandlet en svart pedofil mann i Florida slipper straff. Faren forteller at det ikke var av barmhjertighet at han skånet hans liv, men at han tvert imot tror at livet som pedofil i fengsel kommer til å bli så mye verre.

Pedofile Raymond Florander fikk smake på en fars vrede.
Pedofile Raymond Florander fikk smake på en fars vrede.

Da en far fra Florida kom hjem oppdaget han den 18-årige afrikaneren Raymond Florander i full gang med å forgripe seg på hans 11-årige sønn. Naturlig nok ble han rasende og begynte å slå løs på den pedofile afrikaneren. Deretter ringte han politiet og fortalte hva som hadde hendt og fortalte at Frolander behøvde ambulanse. Da politiet kom til boligen fant de 18-åringen i en blodpøl på gulvet.

– Jeg gjorde hva jeg hadde rett til å gjøre, bortsett fra at jeg ikke drepte ham, forteller faren.

Raymond Frolander har nå blitt dømt til 25 års fengsel, mens faren til den 11-årige gutten ikke kommer til å bli siktet for noen forbrytelse. Da politisjef Mike Chitwood fikk spørsmål om han ikke hadde noen problem med at faren hadde mishandlet den pedofile mannen sa han at han ikke hadde det, «hverken som politi, eller som forelder».

Faren forteller til avisen The Independent at anledningen til at han lot den pedofile mannen leve ikke var av barmhjertighet, men tvert imot at han tror tiden i fengsel som seksualforbryter vil være en langt verre straff.

Kilde:
Pappa som misshandlade svart pedofil slipper straff