Hjem Nyheter FBI betalte lederen av en satanistisk pedofil dødskult for å ta kontroll...

FBI betalte lederen av en satanistisk pedofil dødskult for å ta kontroll over en nasjonalistisk gruppe

USA Eric Striker avslører FBIs perverse og ondskapsfulle metoder for å utnytte mentalt svake personligheter, med den hensikt å skape en hvit ekstremistisk mørkemann.

Før 2018 hadde spesielle interessegrupper som forlangte en oppløsning av den raskt voksende nasjonalistiske bevegelsen i USA, under dekke av å bekjempe «hvit overmakt og innenriksterrorisme», det vanskelig med å peke ut en gruppe som kunne rettferdiggjøre en slik handling.

Som en reaksjon på dette valgte FBI, i samhandling med etterretningsorganisasjoner verden over, å skape en sådan.

Joshua Caleb Sutter, kultleder og føderal informant.

Dokumenter arkivert i saken mot Kaleb Cole, som er anklaget av føderale myndigheter i USA for å være del av en Atomwaffen Division (AWD) og sammensvergelse om å terrorisere journalister og minoriteter, har endelig bekreftet National Justice sin avsløring fra januar om at Joshua Caleb Sutter, lederen av en satanistisk, pedofil drapskult som tok over Atomwaffen i 2018, lenge har jobbet for FBI.

Sutter har jobbet for FBI siden 2003. Februar 2018 ble han betalt 82 000 amerikanske dollar for å ta styringen over Atomwaffen og deretter transformere gruppen fra å være en internettbasert memegruppe til å bli en beryktet «hvit overmakt» og moralsk fordervet terrorgruppe.

Verkene til Tempel ov Blood, en amerikansk undergruppe av Order of Nine Angles (O9A), styrt av Sutter og hans partner som er FBI-informant Jillian Hoy, har medvirket til å inspirere en nylig bølge av ritualmord i Canada og Russland.

FBI har dessuten finansiert Sutters forlag, Martinet Press, som produserer noe av det mest fordervede skrevne materiale som noensinne er skrevet, inkludert grafiske fremstillinger av barnevoldtekt og massemord. I motsetning til satanistiske grupper flest så støtter Tempel ov Blood og Martinet Press ritualmord, ISIS-inspirert terrorisme, voldtekt og alle andre typer av de mest avskyelige handlinger et menneskesinn kan finne på.

Den føderale regjeringen har løyet om Sutters rolle i Atomwaffen gjennom unnlatelse. Advokater som representerer Kaleb Cole prøver nå å delegitimere bevis mot klienten deres, skaffet til veie av Sutter som følge av FBIs åpenbare uærlighet i saken.

National Justice har intervjuet minst ti personer som har bevitnet adferden til Sutter, samt FBI-agenter under dekke som han introduserte i løpet av sin overtakelse av Atomwaffen.

Statsagenter har anvendt media, illegalt psykedelisk narkotika og hjernevaskingsteknikker mot en liten vennegruppe av tenåringer og unge voksne, med den hensikt å transformere disse til en mørkemann i det som bare kan beskrives som en psykologisk krigføringsoperasjon.

Atomwaffen Division eksploderer i MSM

Bare uker etter at Sutter (avbildet ovenfor i svarte bukser) offisielt begynte å arbeide med Atomwaffen-operasjonen i februar 2018 så publiserte A.C. Thompson, Jake Hanrahan og Ali Winston gruppens interne chatte-logger og identifiserte en rekke medlemmer. Dette, sammen med en PBS Frontline-dokumentar produsert i samarbeid med Pro Publica (en nyhetsrettet NGO opprettet av jøden Herbert Sandler) utgjorde et vendepunkt som gjorde gruppen beryktet over natten.

Ifølge tre individer som var medlemmer av Atomwaffen på dette tidspunktet så ble materialet (chatte-logger, fotografier, osv.) i Pro Publicas reportasje, som FBI lente seg tungt på i deres kriminelle siktelser mot mennene, skaffet til veie for journalistene av ingen andre enn FBIs Sutter selv.

I fotografier publisert av Pro Publica så kan Sutter, som er dømt for en føderal våpenforbrytelse, sees mens han håndhever våpen i løpet av Atomwaffens paramilitære treningsøkter.

FBIs bruk av mediene for å hvitvaske informasjon er allment kjent. Tidligere denne måneden skrev Office of Inspector General en rapport som fordømte FBI sin gjennomgripende og ulovlige bruk av nasjonale medier for å skape fordommer blant allmenheten mot anklagede.

Da Pro Publica-lekkasjen fant sted begynte medlemmer av Atomwaffen å rette mistanke mot Sutter for å være kilden og da en potensiell infiltratør. Sutter og andre agenter klarte imidlertid å opprettholde dekke ved å bruke Brian Patrick Baynes som syndebukk, hvorpå han senere ble arrestert over spesielle våpenanklager. Mange forlot Atomwaffen da Sutter og andre transformerte den til en satanistisk organisasjon, men de var videre i stand til å berolige de gjenværende i gruppen mot frykten for rettsforfølgelse – med at all presse er god presse.

Både Winston og Hanrahan virker å være genuint sjokkerte over avsløringen om at Sutter hele tiden hadde arbeidet for FBI.

Thompson, Winston og Hanrahan har blitt brukt av FBI for å skape etterforskingsforutsetninger i andre saker. Pro Publicas materiale vedrørende Rise Above Movement (RAM) tillot FBI å straffeforfølge en kampsportklubb som om de var en kriminell gjeng, ettersom de brukte legitimt selvforsvar i løpet av Charlottesville.

Om disse journalistene var nyttige idioter eller villige kollaboratører er uklart. PBS, som dekket arbeidet deres vedørende både Atomwaffen og RAM er en statsstyrt mediaplattform, og Thompson mottok en Emmy for sitt arbeid over å «avsløre hat».

Richard Tobin: FBI doper og hjernevasker en tenåringsgutt

Sommeren 2019 holdt Atomwaffen sin «Nuclear Congress» i Las Vegas, Nevada.

Sutter var hovedorganisatoren for arrangementet, mens FBI bidro med finansiering for transport og overnatting for unge medlemmer.

Ifølge to deltakere var Sutter spesielt interessert i en emosjonelt sårbar og suicidal tenåring ved navn Richard J. Tobin.

De samme kildene fortalte National Justice at Tobin, som ble rekruttert til Sutters kult da han var 18 år gammel, ble gitt sterke psykedeliske narkotika av en FBI-agent under dekke som brukte kallenavnet «Gibson». Kombinasjonen av hallusinatorisk narkotika og induksjonen inn i kulten forverret Tobins emosjonelle problemer og hans psykiske helse begynte å desintegrere.

Sutter, som dessuten brakte Tobin inn i den CIA og FBI-tilknyttede gruppen The Base brukte sin innflytelse over Tobin til å presse ham inn i et påstått komplott om å vandalisere synagoger, hvilket senere ledet til at han ble arrestert av føderale agenter. Etter arrestasjonen skal en forvirret Tobin ha fortalt agentene om sitt ønske om å bli en selvmordsbomber og lengsel etter å drepe svarte.

Ifølge rettsdokumenter skaffet til veie av National Justice så har Tobin, som opprinnelig hadde blitt satt i varetekt av en føderal dommer, blitt løslatt til husarrest for å kunne motta psykiatrisk omsorg. Han erklærte seg skyldig i anklagene rettet mot seg og venter for øyeblikket på domsavsigelse.

Som National Justice tidligere har rapportert om så beskriver Sutter i sine Tempel ov Blood-skrifter metoder for å hjernevaske mennesker til å begå umoralske og ulovlige handlinger, hvilket inkluderer å påtvinge dem sadistiske ritualer, gi dem psykedeliske narkotika, og med vitende og vilje få dem til å gå fra forstanden.

Tobins historie samsvarer fullstendig med denne strategien, som tydeligvis ikke bare har blitt orkestrert av Sutter, men også en angivelig «bona fide» FBI-agent som opptrer i kriminell egenskap. Mange av de juridiske dokumenter i saken mot Tobin, som detaljert forklare hvordan Tobin endte opp i denne ødelagte mentale tilstand er forseglet.

«Fedwaffen»

Fire medlemmer som bevitnet Atomwaffens transformasjon fra å være en internettbasert nasjonalistisk memegruppe, av edgy black metal-entusiaster, til å bli en satanistisk ISIS-støttende paramilitær organisasjon, har nevnt et fenomen de har gitt navnet «Fedwaffen».

Medlemmer brukte denne termen for å beskrive en serie av meget velproduserte paramilitære treningsvideoer i ISIS-stil, publisert i 2018 og 2019 (eksempel her), som ble produsert i Atomwaffens navn, men som ikke inkluderte noen de kjente.

Gjennom hele FBIs infiltrasjon av gruppen så opprettholdt de sin mistanke om at disse videoene ble produsert av FBI. I en spesielt skummel anekdote fortalte en kilde at skuespillerne hadde på seg antrekk, inkludert en spesifikk type solbriller, ment for å få dem til å se ut som genuine medlemmer av gruppen.

Mens mange medlemmer av Atomwaffen har blitt tiltalt for relativt ufarlige forbrytelser, som f. eks. vandalisme, forsendelser av flyveblad med svastikaer til ADL, eller en rekke våpenformaliteter, så har de ikke blitt tiltalt med noe som kan beskrives som genuine terrorhandlinger.

Videoene nevnt ovenfor ser ut til å ha hatt til hensikt å male gruppen som langt mer militant og voldelig enn den faktisk var.

Atomwaffen går globalt

Arrestasjoner tilknyttet Atomwaffen og O9A har bidratt til hysteri rundt «høyreekstrem terror», ikke bare i USA, men også utenlands.

Tre kilder har fortalt National Justice at Sutter, under FBIs kontroll, angivelig ledet Feuerkrieg Division (som hadde undergrupper over hele Europa) og hadde en innflytelsesrik rolle i Sonnenkrig Division.

Sutters skriverier og filosofi ble brukt til å hjernevaske en 13-årig gutt i Estland som ifølge BBC var et toppmedlem av FKD.

Andrew Dymock, en mentalt forstyrret homoseksuell som angivelig ledet Sonnenkrieg Division, var en tilhenger og promotør av O9A og ToBs ideologi. Et annet medlem, Jacek Tchorzewski, ble fengslet for besittelse av barnepornografi.

Britiske medlemmer av grupper tilknyttet Atomwaffen har publisert skriverier gjennom Sutters Martinet Press.

Mediene nekter å røre ved denne skandalen

Både Ali Winston og Jack Hanrahan har offentlig anerkjent denne skandalen, men narrativet de forsøker å spinne er latterlig: FBI støtter «hvit overmakt».

Sannheten er at den føderale regjeringens arbeid her er et forbrytersk COINTELPRO-prosjekt som har til hensikt å assosiere legitim politisk dissens med terrorisme og andre moralsk fordervede handlinger.

En kilde med kjennskap til den føderale regjeringens indre arbeid fortalte National Justice at en etterretningsoperasjon av denne skalaen ikke kunne ha blitt startet uten fullt kjennskap av, og spesiell tillatelse fra, FBI-direktør Cristopher Wray. Han sa i tillegg at den tidligere justisministeren William Barr og hans direkte underordnede, jøden Rod Rosenstein sannsynligvis mottok regelmessige briefinger vedrørende denne «etterforskningen».

På grunn av den politiske naturen til denne saken, så har figurer kjent for å kritisere FBIs kontra-terrorisme-strategier brukt mot muslimer siden 2001, slike som Mike German, nektet å plukke opp denne bomben av en sak.

De fleste blant de siktede i saker relatert til Atomwaffen Division har brukt tiltalepruting for å unngå varetekts- og isolasjonsfengsling før rettsaken. Disse unge mennene som bærer på historier om seksuell mishandling, hjemløshet og psykiske lidelser ble tvunget til å støtte seg på unyttige offentlige forsvarere på grunn av deres mangler på ressurser.

/Eric Striker

Først publisert i National Justice.