Hjem Nyheter FBI likestiller nå hvite nasjonalister med IS-terrorister

FBI likestiller nå hvite nasjonalister med IS-terrorister

11

ANTI-HVITHET Hvite nasjonalister terrorklasses i Trumps sionistiske USA for lettere å kunne pågripes og fengsles.

Christopher Wray. Foto: FBI (CC0).

Hvite mennesker som ønsker å leve i en homogen nasjonalstat med egne landegrenser er nå terrorklassifisert av Federal Bureau of Investigation (FBI) i USA.

I september i fjor klassifiserte Department of Homeland Security (DHS) i USA hvite nasjonalister som terrorister, hvorpå de hevdet at hvite nasjonalister utgjorde en trussel mot rikets sikkerhet. DHS presenterte så en ny strategi for å identifisere og bekjempe hvit nasjonalisme.

Den amerikanske kongressen har siden dette hatt opptil tjue forhandlinger rundt «fenomenet hvit makt». Som Frihetskamp har rapportert om tidligere, har de under disse forhandlingene foreslått at utenlandske sammenslutninger, hovedsaklig bestående av hvite nasjonalister, skal terrorklassifiseres, deriblant Den nordiske motstandsbevegelsen.

Nå har også FBI terrorklassifisert hvite mennesker som ønsker å bevare sitt folk, dvs. nasjonalister. Den delen av demografien utgjør nå «en prioritert nasjonal trussel».

Publikasjonen Vice skriver at den amerikanske regjeringen «endelig har våknet og innsett trusselen som hvite nasjonalister og nynazister utgjør i landet, samt utenlands».

I en høring i Representantenes hus uttalte FBI-sjef Christopher Wray sist onsdag at «slike grupper eller enkeltpersoner» er på «samme nivå» som IS-terrorister.

Ifølge Wray har DHS et spesielt fokus på innenlandsk terrorisme, og da spesielt «rasemotivert og voldelig ekstremisme».

– Det er ikke bare slik at [den hvite terroren] dukker opp i mange forskjellige former, den er også hensynsløs, uttalte Wray.

Å klassifisere hvite nasjonalister som en nasjonal terrortrussel gjør at FBI nå kan få større økonomiske tilskudd til ansatte, agenter og analytikere.

– En beslutning ville være basert på etterretningsanalyse og naturligvis på den potensielle økningen av denne type angrep, og vise til om angrepene utgjør hatkriminalitet eller er rasemessig motivert, og om de kan knyttes til en større organisasjon eller ideologi, fremfor individuelle hatforbrytelser, forteller Mark Concordia ved FBI.

Mediekanalen CBS rapporterer at det snart vil bli flere arrestasjoner av såkalte «nynazister» eller hvite nasjonalister. Dette gjelder også enkeltpersoner som har forbindelser til nettverk i Europa, Ukraina og Russland.

Les også:
Systemgransker: «Donald Trump støtter Chabad og Noahide-loven»
Trump: «Hatkriminalitet skal lede til dødsstraff!»
Dokumentar: Den jødiske lobbyen i USA
Ann Coulter: «Jøder er drivende i hatet mot hvite»
Jødespørsmålet
Sionisme
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
3 år siden

Fy faen, provoserende. Akkurat som i Norge, så likestiller sionistene hvite nasjonalister med IS og muslimer.

David T
David T
Svar til  Steinar
3 år siden

PST her hjemme kjører akkurat samme linje. Skulle nesten tro World Jewish Congress har hvisket noe i ørene deres.

Steinar
Steinar
3 år siden

Takk til kontrollert opposisjon som har gitt (((the deep state))) mer makt i USA: https://www.frihetskamp.net/kontrollert-opposisjon/

David T
David T
3 år siden

De farligste globalister er høyre-globalistene.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Individuelle voldshandlinger, uansett om de begrunnes nasjonalistisk eller ei, er totalt kontraproduktive og tjener kun fienden, som gjerne tar imot og bruker forstyrrede unge menn som Manshaus, Tarrant, o.a. som spydspiss mot seriøst arbeidende nasjonalister. Såkalt «hatkriminalitet», rettet mot enkeltpersoner eller grupper, er våpenet som foretrekkes idag, ut fra en absurd oppfatning om at ytringer, som ikke skader noen, blir til handlinger hvis de spres, feks på nettet. Slik snevres ytringsfriheten inn, steg for steg.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Trump: «im very, very pro-Israel.» Så da blir det white genocide.

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

At jeg og mine kamerater skal sidestilles med IS terrorister er galskap

Hanne
Hanne
3 år siden

Trassig!

Marius
Marius
3 år siden

I såfall er jeg er en stolt «terrorist».

Marius Simonsen
Marius Simonsen
3 år siden

Fy faen, snakk om å prioritere ?

trackback
3 år siden

[…] FBI likestiller nå hvite nasjonalister med IS-terrorister […]