Hjem Nyheter FBI renvasker Michael Flynn for skitne anklager

FBI renvasker Michael Flynn for skitne anklager

USA I et forsøk på å såre Trump-administrasjonen fremsatte globalistene en grov anklage med det mål å fjerne Michael Flynn, samt skape et bilde av at Trump er «inne med Russland» og derfor en illegitim president.

FBI har gjennomgått samtlige telefonsamtaler mellom Michael Flynn og den russiske ambassadøren i USA, og har ikke funnet et eneste bevis for en forseelse eller ulovlige bånd til den russiske regjering. Anklagene var feil, og Michael Flynn renvaskes nå av FBI.

– La deg ikke lure, dette handler ikke om hvorvidt Flynn diskuterer sanksjoner eller noe annet med Russland for den saks skyld. Dette handler om å delegitimere en president.
Det er en grunn til at Demokratene fortsatt er fast bestemt på å undersøke Flynn selv om han allerede har trukket seg. De bruker dette som en måte å «bevise» at Trump var «inne med Russland» og derfor en illegitim president, forteller en tjenestemann fra amerikansk etterretning.

– Demokratene vil ikke stoppe for noe i sitt forsøk på å få Trump ut av Det hvite hus. De bryr seg ikke om hvor mange liv de måtte ødelegge, forteller han videre.

Er det noe man bør bekymre seg for er det nok heller globalistenes hyppige telefonsamtaler, og ikke minst årlige hemmelige lukkede møter med verdens globalist-elite, hvor de her deler informasjon og former verdens politiske mål og visjoner bak ryggen på sine egne nasjoner.

Kilde:
FBI clears Michael Flynn in probe linking him to Russia
FBI Clears Michael Flynn Over Phony Russian Relationship Claims