Hjem Nyheter Federley treffer en ny pedofil

Federley treffer en ny pedofil

PEDOFILI Tidligere Centerparti-medlem Fredrick Federley har møtt en annen pedofil.

Fredrik Federley. Centerpartiet. (CC BY 2.0).

Det var i fjor at det ble avslørt at sentertoppen og homofile Fredrick Federley var samboer med en straffedømt pedofil. Den såkalte Björbo-pedofilen, Jonas Love Emanuel Almqvist.

Etter avsløringen vokste skandalen i flere uker, da Federley med tiden ble koblet til en rekke pedofile.

Federley og Almqvist avsluttet forholdet, men nå har Federley altså møtt en ny pedofil, avslører Stoppa Pressarna.

Den 17. og 18. desember sto en Volvo parkert utenfor Federleys nye hjem i Dala-Floda, tilhørende en tidligere straffedømt pedofil.

Stoppa Pressarna kaller ham «Volvo-pedofilen». Mannen skal tidligere ha jobbet som lærer i en liten by i Midt-Sverige.

Han har begått seksuelle overgrep mot barn flere steder, både i eget hjem, men også hjemme hos et barn hvis foreldre han var kjent med. Overgrep ble filmet og delt med minst to andre personer.

Overgrepene skal ha funnet sted mellom juni 2013 og november 2016. Volvo-pedofilen ble dømt for to tilfeller av voldtekt av et barn, to tilfeller av grove seksuelle overgrep mot et barn, ett tilfelle av grov utnyttelse av barn til seksuell posering, tre tilfeller av grov barnepornografi og ett tilfelle av seksuell trakassering.

For dette ble mannen dømt til fem års fengsel og måtte betale 300 000 svenske kroner til de berørte barna.

– Han ser ikke ut til å ha lært noe, jeg forstår ikke at han velger å tilbringe tid med en annen straffedømt pedofil, kommenterer en beboer i nærheten, til Stoppa Pressarna.