Hjem Nyheter Norden Federleys pedofile samboer vil omgås med barn: «Jeg er homofil nå»

Federleys pedofile samboer vil omgås med barn: «Jeg er homofil nå»

PEDOFILI Fredrick Federleys pedofile tidligere samboer, Jonas Almqvist, oppgir at han vil omgås med sin syv år gamle datter. Almqvist påstår nå at han har gått fra å være pedofil til å bli homofil.

Fredrick Federley (Foto: Pressbilde/Centerpartiet) og den pedofile samboeren Jonas Almqvist (Foto: Facebook).

EU-parlamentarikeren Fredrik Federleys tidligere samboer, pedofile Jonas Almqvist har søkt om å få omgås med sin syv år gamle datter. Jenta bor nå alene med sin mor, som ikke lar den pedofile omgås med datteren.

Almqvist mener at dette er å berøve datteren «en god og nær kontakt med sin far». Til tingretten meddeler den pedofile at han har «gjennomgått ulike programmer for dømte seksualforbrytere». Han påstår også at han har gått over fra å være pedofil til å bli homofil.

Saken er blitt behandlet i Eksjö tingrett, Linköping tingrett og Göta lagmannsrett. Linköpings tingrett bedømmer at det er upassende at Almqvist omgås med barn, ettersom han er dømt for alvorlige seksualforbrytelser begått mot sine stebarn.

Göta lagmannsrett har ikke innvilget fremming av anke, og tingrettens beslutning gjelder. Den pedofile kommer heldigvis ikke til å få omgås med sin syv år gamle datter.

Les også:
Svensk pedofili-skandale med forgreninger til Norge og EU
Norsk Senterparti-medlem dømt til fengsel for å ha oppmuntret til voldtekter av barn
Centerpartiet fortsetter å verne om pedofilmanikeren Fredrick Federley