Hjem Nyheter Norden Federleys pedofile samboer vil omgås med barn: «Jeg er homofil nå»

Federleys pedofile samboer vil omgås med barn: «Jeg er homofil nå»

7

PEDOFILI Fredrick Federleys pedofile tidligere samboer, Jonas Almqvist, oppgir at han vil omgås med sin syv år gamle datter. Almqvist påstår nå at han har gått fra å være pedofil til å bli homofil.

Fredrick Federley (Foto: Pressbilde/Centerpartiet) og den pedofile samboeren Jonas Almqvist (Foto: Facebook).

EU-parlamentarikeren Fredrik Federleys tidligere samboer, pedofile Jonas Almqvist har søkt om å få omgås med sin syv år gamle datter. Jenta bor nå alene med sin mor, som ikke lar den pedofile omgås med datteren.

Almqvist mener at dette er å berøve datteren «en god og nær kontakt med sin far». Til tingretten meddeler den pedofile at han har «gjennomgått ulike programmer for dømte seksualforbrytere». Han påstår også at han har gått over fra å være pedofil til å bli homofil.

Saken er blitt behandlet i Eksjö tingrett, Linköping tingrett og Göta lagmannsrett. Linköpings tingrett bedømmer at det er upassende at Almqvist omgås med barn, ettersom han er dømt for alvorlige seksualforbrytelser begått mot sine stebarn.

Göta lagmannsrett har ikke innvilget fremming av anke, og tingrettens beslutning gjelder. Den pedofile kommer heldigvis ikke til å få omgås med sin syv år gamle datter.

Les også:
Svensk pedofili-skandale med forgreninger til Norge og EU
Norsk Senterparti-medlem dømt til fengsel for å ha oppmuntret til voldtekter av barn
Centerpartiet fortsetter å verne om pedofilmanikeren Fredrick Federley

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Pedofile skal ikke omgås barn, skal de omgås noen så er det andre pedofile bak lås og slå. Men best hadde vært om de fikk slappe av i den elektriske stol.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Omgås barn etter 22 overgrep mot barn? Fy faen, skulle hatt en kule i nakken heller.

H.L
H.L
1 år siden

Har ingen tro på ulike programmer for dømte seksualforbrytere, engang pedofil, alltid pedofil. De kan nok skremmes litt slik at de vegrer fra å overgripe seg på barn, men ikke faen om de hokus pokus bare slutter å være pedofil.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

I fengsel er pedofilidømte de laveste lave, og risikerer å bli drept av andre fanger. Derfor må de holdes adskilt og gis spesielle soningsforhold. Enkelte av dem kan nok profitere på psykologisk behandling og lære å kontrollere seg, men avhengig av evnenivå vil flertallet begå nye overgrep når de kommer ut. Det som uansett er viktigst er at samfunnet klart og tydelig fordømmer slik adferd og beskytter barna så godt som mulig. Pedofile må ikke ha tilgang til barn, om det så er sine egne. Dertil er risikoen for stor.

H.L
H.L
1 år siden

Dødsstraff er den eneste fortjente straff som pedofile burde få. Å voldta et lite uskyldig forsvarsløst barn er toppen av ondskap.

trackback
5 måneder siden

[…] Federleys pedofile samboer vil omgås med barn: «Jeg er homofil nå» […]

trackback
5 måneder siden

[…] Les også: Svensk pedofili-skandale med forgreninger til Norge og EU Norsk Senterparti-medlem dømt til fengsel for å ha oppmuntret til voldtekter av barn Federleys pedofile samboer vil omgås med barn: «Jeg er homofil nå» […]