Hjem Nyheter Feminister flykter fra multikulturelle forsteder

Feminister flykter fra multikulturelle forsteder

6

HYKLERI Etter å ivrig ha fremmet multikultur rømmer nå feministene selv i frykt fra svenske «no-go»-soner.

Feministene Nalin Pekgul og Zeliha Dagli

Ettersom «flyktninger» strømmer inn i Sverige, har feministene selv begynt å føle seg utrygge etter en rad med voldtekter, seksuelle trakasseringer, vold og terror. Nå rømmer de i frykt fra multikulturen de selv har ønsket velkommen.

Den velkjente feministen Nalin Pekgul forteller at hun nå unngår sentrum av byen Tensta, der hun bodde i 30 år. Og den tidligere venstrepolitikeren Zeliha Dagli flyttet fra Husby som følge av frykt for multikulturen. Når selv disse begynner å føle seg utsatt, kan man vel tenke seg hvor utsatt svenske jenter må føle seg i dagens multikulturelle Sverige.

Pekgul forteller til SVT at hun ikke lenger føler seg trygg i sin hjemby, og legger til at muslimer nå har full kontroll. Hun forteller at flyktningene opptrer som «moralpoliti», som forsøker å kontrollere kvinner i området. I den tro at hun kunne løse problemet med dialog arrangerte hun kaffebar-møter, men innså fort at dette ikke var så lurt og skrotet derfor prosjektet i frykt for sin egen sikkerhet.

Kilde:
After Promoting Diversity, Swedish Feminists Are Now Fleeing Islamic ‘No Go’ Zones

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Olsen
5 år siden

Når feministene så ivrig har gått i spissen for masseinnvandring til Sverige, skulle de blitt dratt etter ørene tilbake til disse områdene, og ikke minst åpnet opp sine hjem for disse «flyktningene». Når så nasjonalsosialismen har seiret bærer det tilbake til sitt opprinnelige hjemland for disse feminister og «flyktninger».

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Skal disse avdankede feministene være svensker??? Not in a million years. De er importert fra et eller annet sted i Lilleasia, f.eks. Tyrkia. What an ugly bunch of hags!

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

To hunndjevler flykter fra matriarkatets selvskapte helvete! De søker beskyttelse der patriarkatet garanterer våpenhvilen. Et Rike er et utvidet Ting, som i utgangspunktet er en avgrenset våpenhvile. Hunndjevler er kaoskrefter. De er troll. Forsvinn!

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Hadde det vært opp til meg hadde dem ikke fått lov og flytte vekk derifra. De skulle fått leve og bo i sin egen skapelse og ta konsekvensene av det!

knut
knut
5 år siden

Det begynner å bli såpass gale i Sverige altså. Jommen sa jeg smør.

trackback
5 år siden

[…] Källor: After Promoting Diversity, Swedish Feminists Are Now Fleeing Islamic ‘No Go’ Zones Feminister flykter fra multikulturelle forsteder […]