Hjem Nyheter Norden Feminister innførte kjønnsnøytrale garderober – endte opp med stirrende menn

Feminister innførte kjønnsnøytrale garderober – endte opp med stirrende menn

SVERIGE Det gikk ikke helt som planlagt da kulturmarxister skulle arrangere «queerdag» i et badehus i det flerkulturelle Malmö.

Første mandag hver måned arrangerer Hanna Thomé og Linda Hiltmann en «queerdag» i Ribergsborgs badehus der besøkende selv kan bestemme hvilken garderobe de vil bruke. Formålet er ifølge arrangørene å «rive ned kjønnsgrensene». Men det gikk ikke helt etter planen da menn plutselig begynte å trenge seg in i kvinnegarderobene for å stirre på nakne kvinnekropper.

Jeanette Larsson, som jobber som «foreleser i mangfold» besøkte badehuset og forteller til avisen Aftonbladet hvordan den politisk korrekte ideen virket i praksis:

– Det var menn i dusjer, på toaletter og i garderober. Stedet ble invadert av menn, og ikke av transpersoner etter hva jeg kunne se. Det føltes utrolig ubehagelig.

Ifølge Larsson var det bare et fåtall transpersoner tilstede i badehuset, og at mennene stirret på dem og hånet dem.

Til tross for fiaskoen nekter den feministiske politikeren Hanna Thomé å stenge ned prosjektet. I et intervju med den svenske avisen Sydsvenskan velger hun å legger skylden på menn som «gir uttrykk for den patriarkalske verden vi lever i».