Hjem Nyheter Norge Feministisk initiativ mottok drapstrussel på e-post – fra mindreårig gutt

Feministisk initiativ mottok drapstrussel på e-post – fra mindreårig gutt

INNENRIKS: Det kulturmarxistiske partiet Feministisk initiativ opplyste søndag i en pressemelding at partiet hadde blitt drapstruet og at en person var blitt pågrepet. Ikke bare en trussel mot partiet, men en trussel mot demokratiet, ifølge partiet.

feminist-initiative-sweden-640x348

Det nyetablerte kulturmarxistiske partiet Feministisk initiativ (FI), opplyste søndag kveld i en pressemelding at partiet hadde blitt drapstruet via e-post. Ifølge pressemeldingen dreide det seg om en «konkret drapstrussel rettet mot organisasjonen og alle involverte i den, både i Bergen og Oslo».

Anette Basso, talsperson for FI i Bergen, forteller til NRK at partiet anmeldte forholdet og tok kontakt med Politiets sikkerhetstjeneste (PST).

– Vi slo fast at e-posten er et lovbrudd og handlet deretter. Vi har anmeldt saken og PST ble raskt informert. En etterforskning ble iverksatt.

Ifølge politiadvokat Marianne Berg ved Grønland politistasjon var det en mindreårig gutt som stod bak truslene mot FI. Berg forteller at gutten nå er siktet for trusler etter straffelovens paragraf 227.

Feministisk initiativ beskriver den mindreårige guttens trusler som, ikke bare en trussel mot partiet, men en trussel mot selve demokratiet.

Sunniva Schultze-Florey og Damien Magrou fra FI i Bergen.
Sunniva Schultze-Florey og Damien Magrou fra FI i Bergen.
Sverige som forbilde

I Sverige er Feministisk initiativ beryktet for å innta ekstreme standpunkt i spørmål om feminisme, flerkultur og seksuell legning / kjønnsidentitet. Partiet vil blant annet ha fri innvandring. Det vil dessuten bøtelegge journalister som ikke føjer seg etter partiets «likestillingspolitikk», samt forby nasjonalsosialistiske organisasjoner. Med én mann og tolv kvinner i partiledelsen er partiet det minst likestilte i Sverige.

Les også:

Feministisk initiativ etableres i Norge
Bakverk krenker feminister og undertrykker kvinner
Svensk feministparti oppførte asylsøker i Norge som kandidat til EU-valget

Kilde:

Pågrepet etter drapstrusler mot Feministisk initiativ