Hjem Nyheter Norden Feministisk initiativ vil forby innvandringskritikk

Feministisk initiativ vil forby innvandringskritikk

2
DEL

SENSUR Fredag publiserte avisen ETC en debattartikkel skrevet av Soraya Post, EU-parlamentariker for Feministisk initiativ i Sverige, hvor hun propaganderer for at innvandringskritikk må forbys.

Ifølge en debattartikkel i ETC skrevet av Soraya Post, EU-parlamentariker for Feministisk initiativ, må innvandringskritikere fratas retten til å uttrykke sine meninger. På denne måten skal alles rettigheter beskyttes.

I artikkelen kalles Sverigedemokraterna et rasistisk parti, som da rimeligvis bør forbys ifølge feministen. Også det nydannede partiet Alternativ för Sverige nevnes som et parti som må tystes, noe som det også må antas at gjelder for Den nordiske motstandsbevegelsen.

Hvorvidt Feministisk initiativ vil forby seg selv er for tiden uklart, men det hadde vært logisk ettersom de vil avskaffe borgerrettigheter.

Frihetskamp har ikke lykkes å få en kommentar fra Feministisk initiativ i Norge om de stiller seg bak svenskenes initiativ.

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Proverbs 26:11Einar O Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Einar O
Einar O

Disse femi-kommunister elsker virkelig ytringsfrihet og demokrati. La oss bruke deres retorikk: de utnytter demokratiet for å fjerne demokratiet.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

De sier åpent at de ikke vil tillate «hate speech» rettet mot invadører og berikere, mens våre «liberale» medier i praksis har gjort det bortimot umulig å ytre seg kritisk ved å stenge ned kommentarfelt, fjerne kritiske innlegg, osv. Ytringsfrihet er en god ting, men bare når den er kosher, slik jødene og deres shabbos goyim ønsker og arbeider for. Og dessverre løper kvinner altfor ofte jødenes ærend, uten å skjønne det.