Hjem Nyheter Norge Fiendemedia eier ingen skam

Fiendemedia eier ingen skam

FIENDEMEDIA Den fiendekontrollerte pressen eier ingen skam, og publiserer usmakelig masseinnvandringspropaganda i form av en gråteartikkel om en psykisk syk innvandrer som skal sendes ut av landet. Dette bare få dager etter en 32-årig norsk kvinne ble drept av en utvist asylsøker.

vanvidd

Det var blant annet VG som forrige uke publiserte en «tåredryppende» artikkel om 21-årige Mohammad Mohammadi som venter på å bli sendt ut av landet. Mohammadi, som er fra Afghanistan, sitter på Politiets utlendingsinternat på Trandum og beskrives av helsepersonell som psykisk syk.

Psykiatrisk sykepleier Solveig Saastad omtales som en av Mohammadis støttespillere i Norge og besøker ham ofte på Trandum. Hun mener det er inhumant å sende den psykisk ustabile afghaneren ut av landet.

– Han sitter alene i et slags fengsel med angst og traumer. Det minste jeg kan gjøre er å besøke ham. Det er som å se noen under tortur, uttaler Saastad til VG.

Saastad arbeider som frivillig på Helsesenteret for papirløse migranter i Oslo, og mener Mohammadi har en kronisk psykisk lidelse, at han er suicidal og deprimert. Hun mener det beste for ham, er å få bli værende i Norge.

Mohammadi selv uttaler at han anser han bør få bli værende i Norge fordi han har venner og kolleger her, og fordi alt han ønsker er å få være «lykkelig».

Utlendingsdirektoratet uttaler til VG at Afghanistan er et trygt land å bli returnert til, og at de ellers ikke kommenterer enkeltsaker. Mohammadi har fått avslag på sin søknad om asyl i Norge. Avgjørelsen ble anket til Utlendingsnemnda (UNE), som også gav ham avslag.

vanvidd1
Linn Olsen Uteng og hennes drapsmann, den 27-årige kongoleseren.

Masseinnvandringspropaganda – få dager etter brutalt drap

To dager før fiendepressen publiserte sine gråteartikler om den 21-årige Mohammadi, ble 32-årige Linn Olsen Uteng brutalt drept i sitt hjem i Tromsø. Hennes drapsmann var hennes ekskjæreste, en 27-årig mann fra Kongo, som hadde søkt om asyl i Norge i 2008, men fikk avslag på søknaden og skulle etter planen utvises fra landet.

27-åringen hadde dog hverken blitt internert eller utsendt. I åtte år hadde han vært på frifot i Norge, og kunne den 29. juli 2016 ta livet av en norsk kvinne. Man kan anta at også han kan klassifiseres som psykisk ustabil…

Kilder:
Linn ble funnet drept i Tromsø
Mohammad kastes ut av Norge