Hjem Nasjonal kamp Aktivisme “Fienden frykter nasjonalsosialistisk fanatisme!”

“Fienden frykter nasjonalsosialistisk fanatisme!”

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, oppsummerer februar måned.

Radikal aktivisme, offentlige aktiviteter, riksdekkende aktivisme, intern skolering, hard fysisk trening og intens hets fra løgnpressen. Februar er overstått, og det er med andre ord på tide med en oppsummering av måneden som har gått.

Den nordiske motstandsbevegelsen har vind i seilene om dagen, og det merkes godt. Antall lesere på Frihetskamp øker markant måned for måned, stadig flere bidrar som økonomiske støttemedlemmer og aktivist-søknadene strømmer inn. Mange gjør også bestillinger i vår nettbutikk og går til innkjøp av både propaganda og litteratur.

Et annet tegn på vår fremgang, er systemets angrep på organisasjonen. Febrilske hets fra frådende PK-journalister i løgnpressen er vi vant med, likeså trakassering fra bøllene i Politiets sikkerhetstjeneste (PST). Denne måneden hadde dog systemet byttet taktikk, og gjennomførte en intens og omfattende hetskampanje mot organisasjonen. Hvilken effekt kampanjen hadde, får du lese mer om senere i artikkelen.

Med avsperringsaksjoner, Dresden-aksjoner i hele landet, kamphelg i Göteborg, filmer, offentlige aktiviteter og regelmessig kamparbeide – er det uansett gledelig å kunne konstatere at kampmaskineriet ruller videre med full styrke!

Dresden-aksjoner over hele Norge

Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte i midten av februar en rekke aksjoner over store deler av landet for å rette søkelyset mot de alliertes terrorbombing av den tyske byen Dresden, som fant sted den 13. til den 15. februar 1945.

LES OGSÅ: Dresden-aksjoner over hele landet

I kombinasjon med omfattende aktivisme, som lokket nye lesere til Frihetskamp, ble det også publisert artikler som tok for seg krigsforbrytelsene som fant sted i Dresden for 72 år siden.

Se film fra Dresden-aktivismen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=VMtA6gy7ZCk

Offentlig aktivitet i Kristiansand

Aktivister fra Motstandsbevegelsens Rede 2 gjennomførte en offentlig flyvebladsutdeling på Sørlandssenteret i Kristiansand. Senteret var denne dagen stappfullt med mennesker og hundrevis av flyveblader ble delt ut i løpet av aksjonen.

Les mer om aksjonen i denne artikkelen:

Avsperringsaksjon i Oslo

Aktivister fra Rede 1 gjennomførte i midten av februar en avsperringsaksjon mot Teknisk museum i Oslo. Dette i anledning utstililngen «Grossraum» om svartmaler og fremsetter grove løgner om nasjonalsosialismen og Det tredje riket.

I tillegg til å sperre av hovedinngangen ble også plakater satt opp i området.

Les mer om aksjonen:

Nordens mest aktive!

At vi er Norge, og ikke minst Nordens, mest aktive politiske organisasjon beviser vi måned etter måned. Det daglige kamparbeide for Nordens frihet, har også i februar rullet på med full styrke.

Interne aktiviteter som treninger, skolering, studiesirkler og annet har blitt gjennomført på fast basis. Tradisjonell aktivisme som å sette opp klistremerker, plakater og bannere, samt utdeling av flyveblader – har blitt utført i stor skala over hele Norge.

Et utvalg av månedens kamprapporter:

Kamphelg i Göteborg

Helgen den 11. til 12. februar reiste aktivister fra Norge til svenske Rede 2 for å ta del i en fullspekket kamphelg med blant annet offentlig aktivisme, trening og intern opplæring.

Helgen ble sparket i gang med en større offentlig aksjon i Göteborg sentrum hvor det oppstod konfrontasjoner med både meningsmotstandere og politiet. Viktigst av alt var dog at hundrevis av flyveblader ble delt ut, og givende samtaler ble ført med folket.

Resten av helgen bestod av blant annet hard trening, interne møter om Motstandsbevegelsens struktur, arbeidsmetoder, og propagandaarbeide, samt sosialt samvær og god mat.

Les mer om kamphelgen nedenfor:

Informasjonpakke 

Den nordiske motstandsbevegelsen lanserte i februar en introduksjonspakke med grunnleggende skrifter som forklarer organisasjonens politikk, ideologi og organisasjonskultur.

Produktet, som også inneholder 200 flyveblader og 200 klistremerker, er en perfekt introduksjon for en som vil lære mer om Motstandsbevegelsen og nasjonalsosialismen.

I tillegg til å være en fin jule- eller bursdagsgave, kan produktet også sendes anonymt til personer som kan være aktuelle for et medlemskap i Motstandsbevegelsen.

Les artikkel om produktet:

Løgnpressen går til angrep

Som jeg nevnte innledningsvis har vi heller ikke denne måneden vært foruten angrep fra det folkefiendtlige og anti-nordiske regime. Denne gang i form av en omfattende hets- og svertekampanje i regi av statseide NRK og Politiets sikkerhetstjeneste (PST), samt andre medier.

Hetsen bestod hovedsaklig av tv- og radiosendinger og en drøss med artikler. Innholdet dreide seg om forsøk på kartlegging, uthengning, samt svartmaling gjennom løgn, halvsannheter og desinformasjon. Alt for å bekjempe Den nordiske motstandsbevegelsen og for å forhindre vår fremgang.

For å møte angrepene, kontret Frihetskamp med en rekke artikler og avsløringer om løgnpressen. Vi var tidlig ute med en informasjonsartikkel til nye lesere, og fulgte opp med en avslørende artikkel om hvordan fiendemedias agenter ble konfrontert i Ludvika og der indirekte bekreftet et samarbeide med sikkerhetspolitiet.

Senere ble det publisert intervjuer med de uthengte medlemmene, samt aktivisten fra Rede 1 som hadde fått sin våpenlisens inndratt og våpen beslaglagt. Sist, men ikke minst ble NRKs animasjonsfilm om organisasjonen plukket fra hverandre i Adrian Jacobsens artikkel, og redesjefene Tommy Nyberg og Jan Christopher Pedersen ble intervjuet i Radio Nordfront.

Hva ble så resultatet av løgnpressens angrep? Avhopp og masseflukt? Nei! Rekordmange besøkere på vår nettside, økt aktivisme fra våre medlemmer, nye støttemedlemmer og ikke minst en rekke aktivist-søknader. I tillegg bør nevnes en storm av e-poster fylt med støtteerklæringer og ros. Med andre ord: Full pott for Motstandsbevegelsen!

Les også:

Motstandsbevegelsen reiser seg!

Den nordiske motstandsbevegelsen avanserer i hele Norden, gjør store fremsteg og vinner stadig ny mark. Våre idéer får fotfeste og normaliseres i samfunnet, og stadig flere befris fra sionismens mentale slaveri.

At systemet vi bekjemper derfor går til angrep, er å forvente. Hadde det ikke gjort det, hadde vi gjort noe feil. Det er nemlig sant, som det er sagt, fienden frykter nasjonalsosialistisk fanatisme – og det med rette!

Viktig er det uansett at vi ikke forstørrer angrepene, selv om det første gang kan oppleves som ubehagelig. Løgnpressens troverdighet er stupende og systemet i sin helhet er både råttent og forfallent. Vi har den evige sannheten og rettferdigheten på vår side. Vi har rett, de har feil. Punktum.

Jeg vil runde av denne artikkelen med å rose samtlige aktivister som har stått støtt i stormen, og særskilt de som ble hengt ut av løgnpressen, og avslutte med to passende sitater. Et er hentet fra Adolf Hitlers «Min Kamp», og det andre fra vår egen «Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen».

Den som ikke pressen går til angrep på, baktaler og skjeller ut, han er ingen ordentlig nasjonalsosialist. Den beste målestokken for hans verdi, hans tro er oppriktig og viljen sterk, er det fiendskap våre motstandere møter ham med.

[…]

Den som om morgenen griper den jødiske avisen uten å se seg baktalt i den, har ikke brukt gårsdagen riktig, for hadde han gjort det, så hadde han vært forfulgt, utskjelt, baktalt, forhånt og tilsvint.

Vær radikal, vær prinsippfast, vær absolutt, vær det som borgerskapet kaller en ekstremist: Ofre deg selv uten betenkelighet og uten beregning, aksepter ikke det de kaller «livets realiteter», og ager på en slik måte at du aldri blir akseptert av den sortens «liv», overgi aldri kampens prinsipp.