Hjem Nasjonal kamp Fikk Motstandsbevegelsens flyveblad i postkassen – ble nyhet i hele Norden

Fikk Motstandsbevegelsens flyveblad i postkassen – ble nyhet i hele Norden

0

MOTSTANDSBEVEGELSEN: Sosialdemokraten Trond Henry Blattmann er «rasende» over å ha mottatt et av Motstandsbevegelsens flyveblader i sin postkasse.

blattmann-flyveblad-640x335

Et stort antall nordiske medier har søndag rapportert om en viss opprørt herremann fra Sørlandet som har vært så heldig å ha mottatt Motstandsbevegelsens flyveblad i sin postkasse.

Den opprørte herremannen er ingen ringere enn sosialdemokraten Trond Henry Blattmann, leder for Den nasjonale støttegruppen etter 22. juli-hendelsene og far til et av Utøya-ofrene. Fra før av har han hatt en rekke politiske verv i Arbeiderpartiet.

«Opprørt» over propaganda
Blattmann har tidligere blitt opprørt over Motstandsbevegelsens propaganda og klagd til media. Forrige gang var i begynnelsen av juli, da han hevdet han ble konfrontert av en «tilfeldig gutt» på gaten som skal ha kommet til ham med Motstandsbevegelsens propaganda og bedt ham «gjøre noe». Dette etter aktivister fra Rede 2 hadde satt opp klistremerker på Lund og Kvadraturen skolesenter i Kristiansand.

IMAG0657_ny

«Rasende» over flyveblader
Denne gangen er ikke Blattmann bare opprørt, men «rasende». Dette da han har vært en av mottakerne til flyvebladene aktivister fra Rede 2 fredag delte ut til beboere i områdene Vågsbygd og Voiebyen i Kristiansand.

Som vanlig har Blattmann tung ideologisk motargumentasjon på lager når han uttaler seg til media. Til Fædrelandsvennen kaller han flyvebladet for «svineri» og «hatpropaganda» og mener man har tatt «vervekampanjen et steg videre» når flyvebladene legges i folks postkasser. Esset i ermet er dog som vanlig at han må hevde at Motstandsbevegelsen «står for det samme som massemorderen Breivik».

Hissigproppen Trond Henry Blattmann.
Hissigproppen Trond Henry Blattmann.

– Vi kan ikke akseptere at slik hatpropaganda spres i vårt nærmiljø, uttaler han til avisen.

Hvordan han, som åpenbart ikke er noen tilhenger av demokrati eller ytringsfrihet, har planlagt å stoppe en fullt lovlig organisasjon i å fredelig spre sitt politiske budskap fremkommer ikke i Fædrelandsvennens artikkel.

Frihetskamp har tatt kontakt med aktivistene fra Rede 2 som ønsker å hilse Blattmann og takke for all oppmerksomheten ETT flyveblad har klart å generere.

Aktivistene lover å trappe opp aktivismen ytterligere i fremtiden, og vil samtidig minne alle sørlendinger som er interessert i å gå med i Motstandsbevegelsen, om å ta kontakt med Motstandsrede 2 i dag!

Kilder:
Nazipropaganda i postkassa
Lederen for 22-juligruppa fikk nazi-propaganda i posten
Rasende etter å ha fått nazi-propaganda i postkassen
Lederen for 22-juligruppen fikk nazi-propaganda i posten
Vrede över nazipropaganda i Norge
Nazistisk löpsedel väcker ilska

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg