Hjem Historie Europeisk historie Dokumentar om krigsforbrytelsene mot Det tredje riket

Dokumentar om krigsforbrytelsene mot Det tredje riket

HISTORIE Denne helgen er det 71 år siden de allierte terrorbombet den tyske byen Dresden. En av de desidert verste terrorhandlingen under andre verdenskrig. 

Dresden4

Denne helgen er det 71 år siden de allierte terrorbombet den tyske byen Dresden. I den anledning ønsker Frihetskamp å tipse sine lesere om dokumentaren «Hellstorm – Exposing the Real Genocide of Nazi Germany». Dokumentaren er skapt av Kyle Hunt og Renegade Broadcasting og omhandler de alliertes krigsforbrytelser mot Det tredje riket under andre verdenskrig, der-i-blant terrorbombingen av Dresden.

Terrorbombingen av Dresden

Terrorbombingen av Dresden ble påbegynt den 13. februar 1945. Det var en gigantisk massakre gjennomført av britiske og amerikanske bombefly med hensikt å skape en ildstorm i den tyske byen.

Overlevere fra Dresden har fortalt hvordan ilden forvandlet mennesker til levende fakler, og hvordan døde forbrente kropper lå overalt. Flere overlevere har fortalt hvordan de så spedbarn bli kvelt til døde i armene til sine mødre.

Dresden5

De allierte rettet bevisst sine terrorbombinger mot sivile for å knuse moralen. Angrepene ble også kalt «moralbombinger». Ingen ble noen sinne dømt for disse krigsforbrytelser etter andre verdenskrig, og selv i dag holder massemedia tyst om deres forbrytelser.

Se filmen nedenfor: