Hjem Nyheter Europa FILM: Å klandre hvite for flerkulturens fiasko

FILM: Å klandre hvite for flerkulturens fiasko

1

FLERKULTUR Den engelske nasjonalisten Mark Collett tar i denne videoen for seg hvordan hvite blir indoktrinert med såkalt hvit skyld og at de selv har skyld i at flerkulturen mislykkes i England.

Mark Collett, tidligere leder for ungdomsorganisasjonen til British National Party (BNP), beskriver i denne videoen hvordan hvite i England jevnlig blir indoktrinert inn i «hvit skyld» og blant annet klandret for den økte innvandrerkriminaliteten i landet.

Se videoen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Det jeg finner mest urovekkende med hensyn til informasjonen som fremkommer i denne videoen, er at jeg ikke lenger blir det minste overrasket eller sjokkert – man har etter hvert kommet til å forvente at galskap og dårskap går hånd i hånd i maktens korridorer. Man behøver ikke spesielt god fantasi for å ane hvordan dette kommer til å ende … Vi «feirer» i disse dager 100 års jubileum for den russiske revolusjon, en revolusjon som innledet et skrekkevelde verden aldri har sett maken til, hverken før eller siden. ( Bolshevik Terror and Tyranny in Russia https://www.youtube.com/watch?v=FTocQfqCNJ4 ) Skal vi… Les mer »