Hjem Nyheter Globalt FILM: Å vokse opp i et homoseksuelt hjem

FILM: Å vokse opp i et homoseksuelt hjem

2

HOMOLOBBYEN En kanadisk kvinne forteller om sin oppvekst i et homoseksuelt og dysfunksjonelt hjem. En mørk historie som skiller seg drastisk fra regnbuehistoriene man hører om i media.

https://www.youtube.com/watch?v=PA4srhtqVQA

Dawn Stefanowicz deler sin historie om hvordan det var å vokse opp i et homoseksuelt hjem på 60- og 70-tallet i Toronto, der hun blant annet ble eksponert for forskjellige mennesker fra de ulike homoseksuelle subkulturer og eksplisitt seksuell praksis.

Stefanowicz er en internasjonalt anerkjent foredragsholder, forfatter og talsmann. I sin bok, «Out From Under: The Impact of Homosexual Parenting», skriver hun om hvordan barn blir langsiktig påvirket av ulike familiestrukturer og boforhold. Hun deler også sine personlige erfaringer fra det å ha blitt oppdratt av en homoseksuell far i et hjem der hun regelmessig ble eksponert for forvirrende, upassende og dekadent seksualitet gjennom hele sin barndom.

I et intervju med Lana Lokteff fra Radio 3fourteen går hun dypere i detalj om sin oppvekst, og tar opp noen av bevisene som viser at det å vokse opp med like-kjønnede foreldre kan være skadelig for barn. Videre peker hun på homolobbyens totale fornektelse av fordelene barn får av å vokse opp i en tradisjonell familieenhet. Hun beskriver deretter det politiske klimaet i Canada, hvor offentlig diskusjon av problemstillinger knyttet til like-kjønnede foreldre eller homoseksualitet kan føre til at man blir dømt for hatkriminalitet.

Hør intervjuet nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=MNsIRDFJWC0

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Halvor
4 år siden

Nå har jeg sett den første av de to videoene (den korte). Jeg vil på ingen måte forsvare likestilling av sammekjønns-familier med tradisjonelle familier (jeg er selv homoseksuell). Dette må være alternative løsninger som vurderes på linje med adopsjon og fosterhjem. F.eks. vil det kunne være den beste tilgjengelige løsning ved skilsmisse eller andre forhold som oppløser den opprinnelige familien. Men dette må vurderes i det enkelte tilfelle, mener jeg. Den fortellingen Dawn Stefanowicz forteller er ekstrem, og de fleste vil innse at dette er ikke normen selv for familier med to mannlige, homoseksuelle foreldrefigurer. Og det går da også… Les mer »

trackback
5 måneder siden

[…] FILM: Å vokse opp i et homoseksuelt hjem […]