Hjem Nyheter Film: Afrikaner går til angrep på eldre hvit dame

Film: Afrikaner går til angrep på eldre hvit dame

2

USA I en nylig publisert video på YouTube kan man se en gruppe afrikansk-amerikanere gå til angrep på en eldre hvit kvinne, fordi hun ba dem om å dempe musikken.

Nancy James (68) fra North Lauderdale i Florida skulle holde oppsyn rundt svømmebassenget og komplekset der en gruppe afrikanerne hadde arrangert en fest. Ettersom festen hadde tatt noe av dro Nancy bort til afrikanerne og ba dem dempe seg litt.

Festdeltagerne begynte istedet å gjøre narr av henne, filme henne og til slutt angripe henne, mens de lo og applauderte. En av afrikanerne tok tak i henne, løftet henne opp og slang henne ned i betonggulvet slik at hun slo hodet kraftig. Deretter tok han et nytt grep om henne og kastet henne i svømmebassenget der hun nesten druknet.

Se filmen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
5 år siden

Ein kan ikkje vente at fisk skal klatre i tre, likeins ei heller at ein apeflokk skal oppføre seg som siviliserte menneske.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Enten var denne damen modig eller så var hun svært naiv.
Når man finner ledere som denne symptiske fyren her (og han er langt, langt fra alene om å fronte slike ideer … ), så er det i hvert fall ikke rart at afro-amerikansk ungdom «uttagerer» https://www.amren.com/news/2017/05/ok-kill-whites/

For øvrig, tar man turen innom American Renaissance, vil man finne mye god informasjon som gir et godt innblikk i hvordan hverdagen etter hvert er blitt i store deler av USA.

Anbefaler følgende serie spesielt: «How I Saw the Light About Race»
Link til første del: https://www.amren.com/commentary/2017/01/alt-right-red-pill-anti-white-racism/