Hjem Nyheter Europa FILM: De gule vestene banker opp journalister

FILM: De gule vestene banker opp journalister

1

FRANKRIKE De gule vestene går fra å kalle journalister for kollaboratører til å banke dem opp.

De gule vestene fortsatte i helgen sine protester mot globalisten Emmanuel Macrons regime. I Paris benyttet Macrons lakeier seg av halvautomatiske våpen med skarp ammunisjon for å skremme folket fra å vise sin avsky mot regimet.

– Opprørspolitiet CRS som bar våpen hadde opprørshjelmer og kroppspansring – de var ingen spesialstyrke, sa en demonstrant fra De gule vestene som fortsatte:

– Deres jobb var ganske enkelt å true oss med dødelig våpen på en måte som er dypt urovekkende. Vi fortjener en forklaring.

Politiet har tidligere skadet adskillige personer – visse alvorlig – med tåregass, batonger, granater og gummikuler.

Angrep journalister

Tidligere har De gule vestene konfrontert medier ved å kalle dem «kollaboratører» for at de rapporterer løgnaktig om folkebevegelsen. I byen Rougen gikk protestene til nye nivåer da en gjeng journalister sammen med sine livvakter ble overveldet, angrepet og banket opp av gule vester før de ble jaget i vei. En livvakt skal ha brukket nesen.

Samtidig vokser kløften mellom politikerklassen og folket, blant annet etter at Macron sa at franskmenn «tror at det er mulig å få noe uten ordentlig anstrengelse». Den tidligere ministeren og synseren Luc Ferry har dessuten sagt at voldelig demonstranter bør skytes.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Reodor
Reodor
2 år siden

Rothschild-lakeien Macron sier at franskmenn «tror at det er mulig å få noe uten ordentlig anstrengelse».

Vel hva da med det kapitalistiske fianssystemet som bygger på ideen om (umulig) eksponentiell vekst? Dagens fianssystem er fordekt slaveri. Hvilken anstrengelser gjør kapitalistene seg når de setter opp renten og kjøper opp «konkursbo» for rusk og ingenting? Regimets voldsapparat har de også tilrådighet i alle «liberale demokratier».

Nei til h..vete med kapitalisten Macron og til h..vete med deres falske løgnpresse!

– Vive la France! ??✌️