Hjem Nyheter FILM: De gule vestene driver Antifa på flukt – kalles «høyreekstremister» av...

FILM: De gule vestene driver Antifa på flukt – kalles «høyreekstremister» av venstrevridde

2

LYON Motsetninger mellom Antifa og De gule vestene i Lyon førte til at venstreekstremistene ble tvunget til å flykte. I falske svenske alternativmedier forvandles antifascistene til «høyreekstremister» som «får grisebank».

Noen ganger forekommer det motsetninger mellom De gule vestene i Frankrike, allment betraktet som en folkebevegelse, og voldsforherligende antifascistiske venstreekstremister.

Den 9. januar – altså samme dag som en gul vest-demonstrant i Paris fikk hånden avrevet av politiet – oppsto det bråk mellom gule vester og Antifa i Lyon.

De gule vestene gikk til hardt angrep mot antifascistene, som ble tvunget på flukt. Det finnes ingen pålitelige opplysninger om hva som forårsaket bråket mellom de to grupperingene.

På den venstrevridde desinformasjonsbloggen Aktuellt Fokus har skribenten Maria Johansson forvandlet Antifa til «nazister» og «høyreekstremister» og hevder at disse fikk «grisebank» av De gule vestene.

De gule vestene: Enda en gang har høyreekstreme aktivister forsøkt kuppe gul vest-protester mot president Macron i Frankrike. Denne gangen ble høyreekstremister tvunget til å flykte hals over hodet.

Maria Johansson lenker også til videofilmer på Youtube som skildrer bråket. Til og med i de lenkede filmene opplyses det at det er Antifa som slåss mot De gule vestene. Det er samme lenker som er inkludert nedenfor.

Aktuellt Fokus ble grunnlagt av den tidligere svenske nasjonalisten Kim «Bajs-Kim» Fredriksson som i 2012 ble kastet ut av Nordisk Ungdom fordi han hadde mishandlet sin kjæreste. Han byttet da «side» og har siden da uttrykt støtte til eksempelvis AFA og den nedlagte organisasjonen Revolutionära fronten.

https://youtu.be/-UiiOxQl29Y

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
3 år siden

Jøss, minner litt om MSM sin fremstilling av demonstrasjonene i Gøteborg, da Motstandsbevegelsen arrangerte demonstrasjon. Da forsøkte de å fremstille venstreekstremistenes opptøyer som om at det var «høyreekstremister» som gikk berserk.

Reodor
Reodor
3 år siden

Dette er standard operasjonsmodus til «Black Block». Denne falske «opposisjonsbevelsen» som kontrolleres av etterretningstjenesten og som ikke bruker synlige kjennemerker, men alltid kler seg i svart. Slik skaper de full forvirring slik at man kan lage Fake News overskrifter av hendelser i etterkant for å narre normiene.

Black Block er en blanding av alt; litt antifa, litt marxister, litt autonome ett-eller-annet, litt tilfeldige pøbler og løse ungdommer samt noen celler med politiagenter som holder oversikten og koordinerer.