Hjem Historie FILM: – Defeat never. Victory forever!

FILM: – Defeat never. Victory forever!

KAMP Mediagruppen har laget en filmhyllest til martyren Robert Jay Mathews i anledning hans dødsdag den 8. desember 1984.

mathews

Det er i dag 34 år siden martyren Robert Jay Mathews døde. Filmgruppen har i den anledning satt sammen en film som blant annet inneholder den kjente talen Mathews holdt i 1983, året før han døde.

Talen ble holdt på et møte med National Alliance og ble offentliggjort etter Mathews’ død av William Pierce. Pierce var leder for National Alliance og tok aldri avstand fra Mathews’ gjerninger, men anså dog at de var forhastede.

Se filmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=FuYuEvw_N8w

Robert Jay Mathews, også kjent som Bob Mathews, ble født den 16. januar 1953 og døde den 8. desember 1984 i strid med amerikanske agenter.

Les også: Brüder Schweigen grunnlegges

Mathews grunnla i 1983 organisasjonen Brüder Schweigen, mer kjent som The Order. Brüder Schweigen var en revolusjonær og nasjonalistisk organisasjon som strevet etter å knuse den amerikanske staten, og erstatte den med en ny hvit stat. Dette for å sikre den hvite rasens overlevelse. Organisasjonen ble blant annet kjent for en rekke spektakulære og vellykkede ran den gjennomførte for å bygge opp organisasjonens «krigskasse».

Les også: Radio Nordfront – intervju med medlem av Brüder Schweigen

Det var denne kamp som kom til å lede til Mathews’ død. En forræder hadde tipset FBI, som klarte å spore opp Mathews den 7. desember 1984. Dagen etter døde han i strid med amerikanske agenter som hadde tent på huset han befant seg i, slik at han brant inne.

– Defeat never. Victory forever!