Hjem Nyheter Globalt FILM: Den anti-hvite agendaen i reklamefilmer

FILM: Den anti-hvite agendaen i reklamefilmer

1

INDOKTRINERING En film publisert på YouTube analyserer en stor mengde anti-hvite reklamefilmer og avslører det underliggende kulturmarxistiske budskapet.

Personer som er våkne for den kulturmarxistiske indoktrineringen i media har kunne legge merke til at det har vært et økende antall reklamefilmer som fremmer anti-hvit retorikk de siste årene. Denne underbevisste propagandaen er først og fremst rettet mot hvite menn med den hensikt å senke deres selvtillit gjennom å forårsake selvhat og hån, mens samtidig øke selvtilliten blant ikke-hvite og få dem til å se på hvite europeere som svake og enkle å dominere.

Mange mennesker forstår rett og slett ikke hvordan underbevisst propaganda fungerer, og fortsetter å være naive om det, selv om den er tydelig og rett foran øynene deres.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
5 år siden

På den andre siden blir rasefremmede hauset opp med propaganda som direkte oppfordrer til mord på hvite, slik som den ufyselige musikkvideoen der en neger henger en hvit gutt. Barnemordet blir bortforklart som «et kunstnerisk uttrykk». Det er faktisk slik løgnmedia har beskrevet det. De treigeste, mest inndoktrinerte må vel selv få renneløkken tredd over hodet av negre før de våkner opp. Men det finnes de som selv da vil unnskylde for slaveri og diskriminering, og påta seg skyld for noe hverken de eller deres slektninger har tatt del i. Det er nesten som om noen benytter masseinnvandringen som en… Les mer »