Hjem Nyheter FILM: Den kommende rasekrigen i Sør-Afrika

FILM: Den kommende rasekrigen i Sør-Afrika

9

SØR-AFRIKA En rasemessig borgerkrig har blitt lovet av svarte politikere i Sør-Afrika, og forholdene for den hvite minoritetsbefolkningen blir stadig verre. Den sivile forsvarsorganisasjonen Suidlanders ber nå om din hjelp.

I følgende videoklipp som nylig ble publisert på YouTube beskriver en representant fra den ikke-statlige sivile forsvarsorganisasjonen Suidlanders de svært kritiske forholdene i Sør-Afrika hvor svarte politikere hisser opp til en rasemessig borgerkrig mot den hvite minoritetsbefolkningen i landet. Filmen er et rop om din hjelp, om økonomisk støtte, om hjelp til å belyse forholdene som statlig media helt har valgt å ignorere – spre filmen til venner og på sosiale medier.

Du kan hjelpe ved å donere HER.

Se filmen nedenfor:

Relaterte artikler:
Sørafrikanske Suidlanders: Forbereder seg på samfunnskollaps og revolusjon
Det hvite folkemordet i Sør-Afrika
Reportasje om drap på hvite bønder i Sør-Afrika
FILM: Virkeligheten av de grusomme drapene på hvite i Sør-Afrika
Tusenvis av sørafrikanere stilte opp i protest mot mord på hvite farmere
Sør-Afrika i dag – Norden i morgen!?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
4 år siden

Spre videre! Gi den hjelp du kan! Folk må bli opplyst om forholdene som venter når hvite blir en minoritet blant rasefremmede.

Sør-Afrika idag, Europa imorgen…om utviklingen ikke reverseres.

Vestlandet
Vestlandet
4 år siden

Grusomt 🙁
Dette er den eneste gangen jeg vil si: Flykt!
Ingen mengde våpen kan stoppe hordene av sinte negrer som er proppet full i hat av jødisk intellekt.

De sitter i Tel Aviv og gleder seg over slakten som kommer.

Fy faen..

Espen
Espen
4 år siden

Dem kan heller dra seg tilbake til Europa .

Einar O
Einar O
Svar til  Espen
4 år siden

Mange vil nettopp det, men de myndigheter som er så rause med å åpne porten for horder av dindus, er ikke like rause når det kommer til å hjelpe tilbake Europas eget folk.

Espen
Espen
Svar til  Einar O
4 år siden

Har ikke satt meg så mye inn i akkurat Sør Afrika egentlig, siden Europa er det eneste jeg bryr meg om. Men har skjønt litt, Hva kan hvite der forvente når dem reiser til et villt fremmed land som ikke tilhører dem selv og bare slår seg til rette, tar land og fe og blir Overasket når dem får hat og motstand fra den Afrikanske Lokalbefolkingen? Altså. Jeg bare undrer meg litt . Hvites rettigheter må settes høyt, men la det for all del ha en rettferdig
grunnmur .

Einar O
Einar O
Svar til  Espen
4 år siden

Boerne som vi her snakker om ble født der. Boerne har vært der i flere generasjoner og bygd opp Sør-Afrika. Og ja, mange av de ønsker seg vekk ettersom det er et regelrett folkemord på hvite bønder der nede, men har altså ikke mulighet til å flytte til Europa. Andre igjen ønsker ikke bare å gi opp sine landområder uten kompensasjon, de har tross alt jobbet hardt for det. Da må istedet staten gi de en riktig kompensasjon og så må myndighetene i Europa ønske de velkommen.

Thule
Thule
4 år siden

Hvis «vår» regjering og løgnmedia fortsetter å ignorere dette og de hvite Sør-Afrikanere blir utsatt for større folkemord kommer det IKKE til å glemmes. Før internettets tid kunne de komme unna med slike isolerte hendelser, og det var som om det aldri hadde skjedd. «Hvis et tre faller i skogen og ingen er der…» osv. Nå derimot, kan alle som vil opplyse seg om hva som foregår. Man kommer ikke lenger unna med folkemord, enten som aktiv part eller den som gjør seg medskyldig i å akivt motarbeide at folk blir informert. Hele verden vet om det nå!

trackback
1 år siden

[…] FILM: Den kommende rasekrigen i Sør-Afrika […]

trackback
1 år siden

[…] i Sør-Afrika Sørafrikanske Suidlanders: Forbereder seg på samfunnskollaps og revolusjon FILM: Den kommende rasekrigen i Sør-Afrika Sør-Afrika i dag – Norden i […]