Hjem Nyheter FILM: Det er fremdeles OK å være hvit

FILM: Det er fremdeles OK å være hvit

3

MEDIA I denne filmen diskuterer BitChute-profilen «The Iconoclast» propagandakampanjen som har tatt verden med storm, og som har fått anti-hvite politikere og media til å tappe masken.

I en film publisert på den nasjonalistiske BitChute-kanalen The Iconoclast diskuteres den suksessfulle internasjonale propagandakampanjen som innebærer å sette opp klistermerker og plakater med budskap som blant annet: «Det er OK å være hvit», «Forkast hvit skyld» og «Elsk din nasjon».

Frihetskamp har tidligere skrevet om saken som i England har ført til politianmeldelser og etterforskning, samt at kommunale ansatte har blitt satt i arbeid for å fjerne det pro-hvite budskapet. En gruppe som kaller seg Hundred-Handers på sosiale medier har tatt på seg ansvaret for den suksessfulle propagandakampanjen.

I filmen trekker den britiske nasjonalisten frem hvordan en slik kampanje, og ikke minst systemets overreaksjon, avslører deres hykleri og folkefiendtlige agenda, og fører til at flere hvite våkner opp. Han avslutter filmen med å oppfordre alle til å bidra med å spre det pro-hvite budskapet.

Les også:
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hanne
Hanne
3 år siden

Visst pokker er det ok å være hvit. ❤ – bra det blir snakket om. Skulle hatt slike klistremerker her hjemme også. Det hadde nok blitt liv og røre i eliten, men det hadde vært sikkelig tøft. Noen som tar på seg utfordringen ved å publisere slike klistremerker? Jeg kjøper gjerne.

Steinar
Steinar
3 år siden

Globalistene er anti-hvite, de virkelige rasister som faktisk i skrivende stund forsøker å gjennomdrive et folkeutbytte der de vil forminske hvite og erstatte det med noe fremmed.
Og frekt nok kaller de oss rasister og «white supremacist» for bare å ønske å bevare vårt folk og verdier i vårt eget fedreland.

Heimdal
3 år siden

Anti-rasisme er bare et kodeord for anti-hvit.
En hatefull agenda om det å bekjempe europeiske folkeslags identitet og nasjoner.

Afrika for afrikanere = Ok
Israel for jøder = Ok
Asia for asiatere = Ok
Arabia for arabere = Ok
Europa for europeere? – RASIST!!