Hjem Nyheter FILM: Det er fremdeles OK å være hvit

FILM: Det er fremdeles OK å være hvit

3

MEDIA I denne filmen diskuterer YouTube-profilen «The Iconoclast» propagandakampanjen som har tatt verden med storm, og som har fått anti-hvite politikere og media til å tappe masken.

I en film som nylig ble publisert på den nasjonalistiske YouTube-kanalen The Iconoclast diskuteres den suksessfulle internasjonale propagandakampanjen som innebærer å sette opp klistermerker og plakater med budskap som blant annet: «Det er OK å være hvit», «Forkast hvit skyld» og «Elsk din nasjon».

Frihetskamp har tidligere skrevet om saken som i England har ført til politianmeldelser og etterforskning, samt at kommunale ansatte har blitt satt i arbeid for å fjerne det pro-hvite budskapet. En gruppe som kaller seg Hundred-Handers på sosiale medier har tatt på seg ansvaret for den suksessfulle propagandakampanjen.

I filmen trekker den britiske YouTube-profilen frem hvordan en slik kampanje, og ikke minst systemets overreaksjon, avslører deres hykleri og folkefiendtlige agenda, og fører til at flere hvite våkner opp. Han avslutter filmen med å oppfordre alle til å bidra med å spre det pro-hvite budskapet.

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
HeimdalSteinarHanne Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Hanne
Hanne

Visst pokker er det ok å være hvit. ❤ – bra det blir snakket om. Skulle hatt slike klistremerker her hjemme også. Det hadde nok blitt liv og røre i eliten, men det hadde vært sikkelig tøft. Noen som tar på seg utfordringen ved å publisere slike klistremerker? Jeg kjøper gjerne.

Steinar
Steinar

Globalistene er anti-hvite, de virkelige rasister som faktisk i skrivende stund forsøker å gjennomdrive et folkeutbytte der de vil forminske hvite og erstatte det med noe fremmed.
Og frekt nok kaller de oss rasister og «white supremacist» for bare å ønske å bevare vårt folk og verdier i vårt eget fedreland.

Heimdal
Heimdal

Anti-rasisme er bare et kodeord for anti-hvit.
En hatefull agenda om det å bekjempe europeiske folkeslags identitet og nasjoner.

Afrika for afrikanere = Ok
Israel for jøder = Ok
Asia for asiatere = Ok
Arabia for arabere = Ok
Europa for europeere? – RASIST!!