Hjem Nyheter FILM: Det er fremdeles OK å være hvit

FILM: Det er fremdeles OK å være hvit

MEDIA I denne filmen diskuterer BitChute-profilen «The Iconoclast» propagandakampanjen som har tatt verden med storm, og som har fått anti-hvite politikere og media til å tappe masken.

I en film publisert på den nasjonalistiske BitChute-kanalen The Iconoclast diskuteres den suksessfulle internasjonale propagandakampanjen som innebærer å sette opp klistermerker og plakater med budskap som blant annet: «Det er OK å være hvit», «Forkast hvit skyld» og «Elsk din nasjon».

Frihetskamp har tidligere skrevet om saken som i England har ført til politianmeldelser og etterforskning, samt at kommunale ansatte har blitt satt i arbeid for å fjerne det pro-hvite budskapet. En gruppe som kaller seg Hundred-Handers på sosiale medier har tatt på seg ansvaret for den suksessfulle propagandakampanjen.

I filmen trekker den britiske nasjonalisten frem hvordan en slik kampanje, og ikke minst systemets overreaksjon, avslører deres hykleri og folkefiendtlige agenda, og fører til at flere hvite våkner opp. Han avslutter filmen med å oppfordre alle til å bidra med å spre det pro-hvite budskapet.

Les også:
Hvitt Folkemord