Hjem Nasjonal kamp Media FILM: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalisme

FILM: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalisme

9

NASJONALISME Lauren Rose forklarer forskjellen på ekte nasjonalisme og falsk nasjonalisme.

I en video lastet opp på BitChute forklarer nasjonalisten Lauren Rose om forskjellene på ekte nasjonalisme (etnonasjonalisme/nasjonalsosialisme) og falsk nasjonalisme, også kalt «borgerlig nasjonalisme» (eng: «civic nationalism»).

Ordet nasjonalist refererer til en person som ønsker å bevare ens nasjon, og ordet nasjon kommer fra det latinske ordet «natio», som betyr folk og rase. En ekte nasjonalist er med andre ord en person som først og fremst er bevisst over sin tilhørighet til et folk og rase, og som naturligvis også ønsker å bevare sitt folk, sin rase, sin kultur, osv. Det i motsetning til den «borgerlige nasjonalist» som ikke bryr seg om sitt folk skulle blandes bort og erstattes med noe fremmed. Et folkeutbytte med andre ord bekymrer ikke den «borgerlige nasjonalist», for folket har ikke noen verdi i hans eller hennes øyne.

Tvert imot så omfavner den falske nasjonalisten selve Kalergi-planen, det vil si et folkeutbytte, ved at det da tales om integrering og raseblanding. «Borgerlig nasjonalisme» er altså ikke nasjonalisme, men derimot forkledd globalisme. Og når vi snakker om kontrollert opposisjon, ja, da sikter man til «borgerlig nasjonalisme» og sionisme.

Les også:
FILM: Nasjonalisme forklart
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
Kontrollert opposisjon med stikk mot Motstandsbevegelsen

9
Delta i debatten

avatar
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
HaraldssonSteinarN.SRoy VeyTom Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Hans-Simon

Dessverre har rasebevissthet blitt mangelvare i vår tid, pga av akademias og medienes insistering på og bannlysning av rase som basis for forskjeller mellom folkegrupper, og det legitime i å studere dette, bl.a. mht til intelligens, og fysiske/psykiske ulikheter ellers. Som etnonasjonalister må vi holde fast ved rasens overordede betydning, vår rett til å styre på eget territorium, og holde ute individer og grupper som ikke hører til i Norden og Europa.

HRH

Bra artikkel

Roar
Roar

Veldig bra forklart!

Tom

En oppegående dame!

Roy Vey
Roy Vey

Også forklart med bilde: https://i.imgur.com/XYtJlUZ.jpg

Roy Vey
Roy Vey
N.S
N.S

De forsøker å kuppe nasjonalismen og lure folk til å bli globalister. Akkurat som de har kuppet sosialismen og lurt folk til å bli anti-sosialister. Akkurat som de har kuppet demokratiet, og lurt folk til å bli anti-demokratiske. Alt snus på hodet

Steinar
Steinar

Ting som kultur, språk, religion, osv, er skapt av folket og gjenspeiler folket. Forsvinner folket, vil også dets skapelser etterhvert forsvinne og erstattes med noe fremmed. Dette forstår ikke idioter som kaller seg «borgerlig nasjonalist». De tror slikt bare er et hvilket som helst produkt, som kan videreføres i sin orginalitet av hvilket som helst folk.

Haraldsson
Haraldsson

Borgerlige «nasjonalister» – den kontrollerte opposisjon som driter i hvitt folkemord og sprer giften om integrering.

Integrering er Kalergi planen!
Integrering er folkeutbytte!
Integrering er globalisme!

https://www.bitchute.com/video/SBGaIkDFWN0T/