Hjem Dagens video Dagens video: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalisme

Dagens video: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalisme

12

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Lauren Rose forklarer forskjellene på ekte nasjonalisme (etnonasjonalisme/nasjonalsosialisme) og falsk nasjonalisme, også kalt «borgerlig nasjonalisme» (eng: «civic nationalism»).

Ordet nasjonalist refererer til en person som ønsker å bevare ens nasjon, og ordet nasjon kommer fra det latinske ordet «natio», som betyr folk og rase. En ekte nasjonalist er med andre ord en person som ønsker å bevare sitt folk og rase.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
FILM: Nasjonalisme forklart
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
Kontrollert opposisjon med stikk mot Motstandsbevegelsen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hans-Simon
3 år siden

Dessverre har rasebevissthet blitt mangelvare i vår tid, pga av akademias og medienes insistering på og bannlysning av rase som basis for forskjeller mellom folkegrupper, og det legitime i å studere dette, bl.a. mht til intelligens, og fysiske/psykiske ulikheter ellers. Som etnonasjonalister må vi holde fast ved rasens overordede betydning, vår rett til å styre på eget territorium, og holde ute individer og grupper som ikke hører til i Norden og Europa.

Hanne
Hanne
3 år siden

Bra artikkel

Roar
Roar
3 år siden

Veldig bra forklart!

Tom
Tom
3 år siden

En oppegående dame!

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Også forklart med bilde: https://i.imgur.com/XYtJlUZ.jpg

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden
N.S
N.S
3 år siden

De forsøker å kuppe nasjonalismen og lure folk til å bli globalister. Akkurat som de har kuppet sosialismen og lurt folk til å bli anti-sosialister. Akkurat som de har kuppet demokratiet, og lurt folk til å bli anti-demokratiske. Alt snus på hodet

Steinar
Steinar
3 år siden

Ting som kultur, språk, religion, osv, er skapt av folket og gjenspeiler folket. Forsvinner folket, vil også dets skapelser etterhvert forsvinne og erstattes med noe fremmed. Dette forstår ikke idioter som kaller seg «borgerlig nasjonalist». De tror slikt bare er et hvilket som helst produkt, som kan videreføres i sin orginalitet av hvilket som helst folk.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Borgerlige «nasjonalister» – den kontrollerte opposisjon som driter i hvitt folkemord og sprer giften om integrering.

Integrering er Kalergi planen!
Integrering er folkeutbytte!
Integrering er globalisme!

https://www.bitchute.com/video/SBGaIkDFWN0T/

trackback
1 år siden

[…] Les også: FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord? FILM: Tucker Carlson hinter om hvem som står bak masseinnvandringen – på live TV Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment¨ Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid FILM: Universitetsprofessor krever hvitt folkemord EU-topp avslører folkemordsplan Medikamenter skal få oss til å akseptere folkemordet FILM: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalisme […]

trackback
1 år siden

[…] – «tilpasset seg godt i Sverige» Sverigedemokrat kastes ut fordi hun kritiserte mediemakt FILM: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalisme Kontrollert […]

trackback
7 måneder siden

[…] også:Dagens video: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalismeBiologisk mangfold – mennesket […]