Hjem Nyheter FILM: En aktivists oppvåkning

FILM: En aktivists oppvåkning

FILM YouTube-kanalen Murdoch Murdoch, som er kjent for sine humoristiske videoer, har publisert en film om en nasjonalistisk aktivists oppvåkning.

Murdoch Murdoch er en populær nasjonalistisk animasjonsserie på YouTube. Serien følger tre karakterer: En blond mann, som er libertarianer, kalt Murdoch, en mørkhåret mann ved navn Dr. Murdoch som er nasjonalist, og en kvinne ved navn Murdoch-chan som er nasjonalsosialist – til sammen representerer de tre karakterene de ulike aspektene ved den amerikanske Alt-Right-bevegelsen.

Nylig slapp Murdoch Murdoch en film av den mer alvorlige typen som har fått stor oppmerksomhet på sosiale medier. Den handler om aktivists oppvåkning fra apati og håpløshet til kampvilje og en mening med livet.

Når en mann er fraranet alt. Når hans skjebne ikke lenger er hans egen, når han ikke lenger har noe som helst – da er han fri!

Videoen sammenligner hvite europeeres situasjon med den hvite minoriteten i Sør-Afrika, som også blir utsatt for et folkemord, men på en mer tydelig måte, og konstaterer at vi fortsatt har mye å gjøre før vårt folk blir frigjort.

Se filmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=-4dKwOMlS78