Hjem Nyheter FILM: En aktivists oppvåkning

FILM: En aktivists oppvåkning

10

FILM YouTube-kanalen Murdoch Murdoch, som er kjent for sine humoristiske videoer, har publisert en film om en nasjonalistisk aktivists oppvåkning.

Murdoch Murdoch er en populær nasjonalistisk animasjonsserie på YouTube. Serien følger tre karakterer: En blond mann, som er libertarianer, kalt Murdoch, en mørkhåret mann ved navn Dr. Murdoch som er nasjonalist, og en kvinne ved navn Murdoch-chan som er nasjonalsosialist – til sammen representerer de tre karakterene de ulike aspektene ved den amerikanske Alt-Right-bevegelsen.

Nylig slapp Murdoch Murdoch en film av den mer alvorlige typen som har fått stor oppmerksomhet på sosiale medier. Den handler om aktivists oppvåkning fra apati og håpløshet til kampvilje og en mening med livet.

Når en mann er fraranet alt. Når hans skjebne ikke lenger er hans egen, når han ikke lenger har noe som helst – da er han fri!

Videoen sammenligner hvite europeeres situasjon med den hvite minoriteten i Sør-Afrika, som også blir utsatt for et folkemord, men på en mer tydelig måte, og konstaterer at vi fortsatt har mye å gjøre før vårt folk blir frigjort.

Se filmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=-4dKwOMlS78

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
5 år siden

en fantastisk inspirerende video

Sina Staes Janevska
Sina Staes Janevska
5 år siden

DE SÅKALTE INNVANDRERE Av Stein Lohrmann «Innvandrerne» – les muslimene – kom til vårt land. Politikerne ga dem opphold. De hadde ingen plasser å bo. Politikerne ga dem bolig. De hadde lite klær med seg. De fikk klær og mat. De hadde ingen moskeer å be i. Politikerne hjalp dem med å bygge dem. Nå er de blitt husvarme i Norge. NÅ KALLER DE OSS FOR VANTRO, OG VI SKAL DREPES. De vil at det skal ropes inn til bønn i moskeene 6 ganger i døgnet. De vil ikke at vi skal ringe i kirkeklokkene våre. De fikk fjernet tegninger… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Sina Staes Janevska
5 år siden

Så fint att du studerat koranen.
Dessverre ser det ut som att du inte er insatt i Talmud eller Mein Kampf.
Kan du inte førklara hur du klarar att finna likhetstecken mellan nationalsocialism och islam?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Ser nu att det inte er du som er textførfattaren.
Står du inte bakom texten ber jag om ursäkt.
Annars kvarstår min fråga.

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Det er veldig lite forskjell på dere og «muslimske» ekstremister. Fjerne styre og stell i samfunnet og sette dere selv på tronen. Vantro/forædere skal henrettes. Svart hvit verden. Strenge regler for hvem kvinnene skal få ha barn sammen med. Veldig streng frihetsbegrensede inskrenking. Klær og yttringer.

Osv osv.

Ekstremister er ekstremister. Islam har ingenting med saken å gjøre.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Sina Staes Janevska
5 år siden

Bare komisk med disse løpegutter for sionismen. Skriker om Islam, som om religionen deres er det eneste problemet. Og samtidig bretter ned buksene for de som orkestrerer showet. De ser ganske enkelt ikke det at jødene pisker opp til krig i midt-østen fordi de har en interesse der (Oden Yinon), der flyktninger sendes mot Europa på vår bekostning. Igjen står jødene og hisser opp folket mot muslimer, fordi det står i deres interesse å skape sympati for deres videre krigføring, samt andre virksomheter. Et spill shabbos goy ikke forstår.

Limmy
Limmy
Svar til  Sina Staes Janevska
5 år siden

Jeg tror det er viktig å skille muslimer og ekstremister.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Limmy
5 år siden

Jeg VET (ikke «tror») at det er viktig å skille mellom «muslimer» og ekstremister. De fleste muslimske terroraksjoner er sanksjonert av de ekte ekstremistene. De terroraksjonene som våre vestlige etteretningsorganisasjoner ikke selv står bak, ved enten aktivt eller passiv støtte, utføres av mentalt ustabile «muslimer» som ekstremistene med forsett har importert til Vesten. Noen av disse «muslimske terroaksjonene» som vi er vitne til her i Vesten i den senere tid er det man på fagspråket kaller for copycat-aksjoner og de er skikkelig amatørmessig utført. Disse «muslimske» terroraksjonene er en gave sent fra himmelen til disse ekte ekstremistene som ønsker å… Les mer »

King Leonidas
King Leonidas
5 år siden

Skulle ikke Murdoch den blonde fore stille NS Starter. Doctor Murdoch er den Vanlige NS mannen i gata. og Murdoch chan er Hardcore NS

Arvid
Arvid
5 år siden

Jewtube fjernet vidden