Hjem Nyheter Europa FILM: Erdogan åpner porten til Europa for millioner av migranter

FILM: Erdogan åpner porten til Europa for millioner av migranter

4

INVASJON Red Ice TV har publisert en video som viser hvordan Tyrkia truer Europa med millioner av rasefremmede migranter.

Som straff for at tyrkiske soldater har blitt drept i kamp med syriske regjeringsstyrker har Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan bestemt seg for å la potensielt millioner av migranter krysse grensen fra Syria for å kunne ta seg videre til Europa.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Robert
Robert
2 år siden

Hei, 2015. Vi møtes igjen? Sannheten er at dette ikke vil få en slutt før vi bytter ut tåregass og batonger med skarp ammunisjon og panservogner. Ja, jeg vet dette høres drastisk ut og at mange antagelig ikke ønsker å tenke disse tanker. Skal jeg være helt ærlig så er sannheten er ikke jeg heller ønsker at dette skal bli en realitet, men vi må se sannheten i øynene. Dette er en invasjon av fremmedkrigere, en invasjon av fremmed makt. Våre land er truet, det samme er vår suverenitet. Vi har all rett i denne verden til å forsvare oss.… Les mer »

Marius Simonsen
Marius Simonsen
2 år siden

Får en ordentlig dårlig smak i kjeften av å se Tyrkias president Erdogan. Blir heller ikke betrygget av norske politikere som påstår at Norge er så mye bedre forberedt denne gangen. Trenger virkelig noen som er tøffe og ønsker å tjene folket i stedet for de som styrer nå. Nå er politikere mest opptatt med å fylle sine egne lommer og passe på at makt blir sirkulert rundt til noen få. Skam er et alt for snilt ord til å beskrive dagens maktinnhavere??.

sidsel
sidsel
2 år siden

Erdogan, en psykopat.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

På ny ser vi gråtekonene, og barna som selvsagt er uskyldige ofre, og på ny skal hjerterøttene våre masseres av empati for de stakkars forfulgte, som vi jo bare MÅ ta imot og hjelpe. Men bildene viser unge menn i våpenfør alder, som nok ser frem til å komme til Europa, leve på offentlig forsørgelse, begå kriminalitet, voldta våre kvinner og barn, slik jo deres rasebrødre som kom først allerede har gjort, uten annen reaksjon enn en formaning, kulturell «opplæring» og lemfeldig «straff», evt. utsending for raskt å komme tilbake.