Hjem Nasjonal kamp Media FILM: Eric Striker og Mike Enoch debatterte med to antifascister

FILM: Eric Striker og Mike Enoch debatterte med to antifascister

DEBATT Radiokollegene Eric Striker og Mike Enoch debatterte med to antifascister på Youtube, tidligere denne uken.

Eric Striker, sjefredaktør for National Justice og medvirkende i radio The Right Stuff (TRS), deltok sist tirsdag på en Youtube-debatt på kanalen Modern-Day Debate. Med var også TRS-grunnlegger Mike Enoch, som sammen med Striker debatterte med to selverklærte antifascister, marxisten Caleb Maupin og anarkisten Brenton Lengel.

Debatten dreide seg om antifascisme kontra den tredje posisjon, hvit nasjonalisme og nasjonalsosialisme.

– Vi lever i en æra/epoke med tilvekst uten jobb, en krise hva gjelder den politiske representasjon og vi har en herskerklasse som anser folket de styrer over som deres fiende. Vi kombinerer den sosialistiske ideen med den nasjonalistiske ideen som står opp for de hvites verdighet og rett til majoritetsstyre, hvilket er noe alle venstreorienterte ville støttet i et ikke-hvitt land, sa Striker i sitt åpningsinnlegg.

Striker gjorde et poeng allerede i innledningen sin med at røde antifascister og kapitalistiske liberale – akkurat som under andre verdenskrig – også står på samme side den dag idag.

– Antifascisme er en ideologi for de rike og mektige. Fascismen blir av eliten ansett som et populistisk motsvar til konseptet «åpent samfunn», en samfunnsmodell som kriminelle på Wall Street, eksempelvis George Soros, har brukt milliarder på for å eksportere til andre land. Et samfunn bygd på liberal kapitalisme og hvor de få som tjener på dette systemet vil beholde sin makt. Selv om mange kommunister kaller seg antifascister, så bør de huske at en av Jernfronts piler – som Antifa i dag bruker som sitt symbol – også representerer antikommunisme. Så hva er egentlig forskjellen mellom liberalisme og antifascisme?

Dette var et poeng som Stiker og Enoch kom tilbake til flere ganger under debatten, mens deres motstandere hevdet at det er fascistene som går herskerklassens ærend, samt at det ikke er noen hvit rase eller identitet og at kjønn heller ikke eksisterer.

For å oppsummere det hele så var debatten svært underholdende og til tider veldig voldsom. En stor del av kommentarene er også overens om at antifascistene tapte debatten og var mer usympatiske enn nasjonalistene. Debatten har rundt 25 000 visninger i skrivende stund, noe som er mer enn fem ganger mer enn hva debattene på den aktuelle Youtube-kanalen vanligvis bruker å ha.

Les også:
Hvite nasjonalister debatterer jødiske sionister