Hjem Nyheter Europa FILM: «Erstatter man folket, forsvinner kulturen»

FILM: «Erstatter man folket, forsvinner kulturen»

2

FILM Frihetskamp tipser om en film som forklarer hvorfor den høyreliberale fantasien om assimilasjon ikke er løsningen på problemene av det flerkulturelle samfunnet.

En britisk YouTube-blogger ved navn DukeOfDurham forklarer i en film hvordan masseinnvandringen først om fremst ikke er et kulturelt problem – det er et rasemessig problem. Han påpeker at mange innvandringskritiske partier i Europa tror de kan bevare sine respektive nasjoners kulturer gjennom assimilasjon og påtvungen integrering, men at dette på sikt vil føre til at hvite europeere forsvinne som folkegruppe. Kultur er et produkt av rase, og hvis man erstatter folket, vil kulturen også til slutt forsvinne.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
4 år siden

Alle sterkeste argumenter mot «multikultur» gir oss Rudolf Steiner i sine antroposofiske verker. Hvorfor NS aner ikke om det? Jeg trenger ikke å diskutere sosial-demokratiske dumheter, alt var helt klart for hundre år siden. Det eneste som trenges i dag: sende ALLE negrene og liknende produkter av «tredje verden» fra Norden, her har NS stor jobb å gjøre.

Kim
Kim
4 år siden

Kulturen er folket og folket er kulturen, om man bytter ut folket med et annet så forsvinner vår kultur for alltid.

Og mot argumentere det er idioti, man kan bare se hvor mange ganger det har skjedd tidligere. Og hvor mange folkeslag/kulturer som har død ut.