Hjem Nyheter Europa FILM: Europeans are waking up!

FILM: Europeans are waking up!

5

FILM This is Europa har publisert en oppløftende video som viser at vinden har snudd og at Europas befolkning våkner dag etter dag, og nå tar del i frihetskampen.

This is Europa ble etablert i 2012, og har siden dette hatt som formål å fremme europeisk kultur og historie i sosiale medier, med den hensikt å gjøre folk oppmerksomme og stolte over sin egen identitet, i en tid hvor mange mennesker av europeisk avstamning har blitt indoktrinert til å føle skam og skyld over sine europeiske røtter og fortid.

Hver eneste dag våkner europeere opp og innser virkeligheten vi nå befinner oss i, og hver eneste dag begynner flere og flere å engasjere seg i frihetskampen for vårt folk. Videoen er en hyllest til alle de som er modig nok til å snakke ut og gjøre noe. Fremtiden tilhører oss!

Se videoen nedenfor:


Les også:
Folket våkner – systemet skjelver!
Organiser deg i Den nordiske motstandsbevegelsen!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Nydelig video som varmer hjertet

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Kim Larsen
4 år siden

Ja, WoW for en sterk motstand. En haug pensjonister, en passiv gjeng med plakater og en kristen jente som tror Jesus er skjoldet i mot islamsk innvandring. (Dette er/ og kommer ikke til og være Europeisk motstand, annet enn et passiviserende, latterlig og svakt opplegg.

(Legge til litt Stor Episk musikk og litt slowmotion så ser dette bra ut ….. )

Og til alle dere andre troll på samma level som sitter klare til og trolle min kommentar. Dere hører til på samme nivå .

God sommer. People/Sheeple!

Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
Svar til  Kim Larsen
4 år siden

Ja, den varmer mitt hjerte med. Det er så uendelig godt å se at folk endelig begynner å våkne og tar til gatene for å protestere. Der er selvsagt fortsatt mye å ta tak i før jeg slipper gleden helt løs, men det er som ingressen sier, oppløftende.

Samhold og samarbeid med alle gode krefter er det som vil gi oss seieren. La oss ei lengre bli forledet av de onde krefter til nok en gang å falle for det urgamle trikset splitt og hersk.

Retutning Ghost
Retutning Ghost
Svar til  Anton Ulsberg
4 år siden

Ja Systemkontrollerte passive protester med plakater som våpen, og kristendom som største motstandskraft. Over halvparten av protesterne er over 43 år gamle. Hvor blir av den yngre generasjonen? Osv osv….

Du er selvfølgelig glad for hva du ser, men det er ikke jeg .

Thule
Thule
Svar til  Retutning Ghost
4 år siden

Gen X og Boomere har vært de største sabotørene for nasjonal oppvåkning, og her går de i tog mot innvandring istedet for å hyle om «rasisme». Kan du ikke bare glede deg over det fremskrittet istedet for å sutre over at ting tar tid? Selv om en bevegelse skulle være kontrollert vil synligheten av protesten ha en egenverdi som propaganda for Europeisk oppvåkning.