Hjem Nyheter FILM: Feminisert mann sparker kvinnelig meningsmotstander

FILM: Feminisert mann sparker kvinnelig meningsmotstander

2

CANADA I en film som nylig ble publisert på YouTube ser man hvordan en såkalt mannlig feminist går til fysisk angrep på en kvinne fordi hun er abortmotstander.

Hendelsen fant sted den 30. september i den kanadiske byen Toronto hvor abortmotstandere hadde samlet seg for å delta på protestarrangementet Life Chain. Under protestaksjonen dukket det imidlertid opp en liten gruppe venstreekstremister som skal ha oppført seg svært provoserende og vandalisert anti-abort plakater.

Da abortmotstander Marie-Claire Bissonnette gikk bort for å konfrontere gruppen ble hun helt uten forvarsel sparket i skulderen av en venstreekstremist. Angrepet og foranledningen ble fanget på film av kvinnen selv, som filmet hendelsen med sin mobiltelefon.

Voldsmannen, som senere har blitt identifisert som Jordan Hunt, er nå mistenkt for overfall og ordensforstyrrelse av politiet. Han er også mistenkt for vold ved en annen anti-abort-protest tidligere i år hvor han skal ha dyttet en kvinne.

Som følge av oppmerksomheten rundt saken har Hunt fått sparken fra sin jobb som frisør ved en salong i Toronto-området Parkdale. Sjefen for salongen Amy Wesselink sier til Washington Post at salongen har blitt oversvømt med sinte meldinger fra hele verden som reagerer på Hunts oppførsel. Hun bekrefter i en melding på Instagram at Hunt har måtte forlate sin stilling og at bedriften tar avstand fra hans handlinger.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Det overrasker meg ikke at feminiserte/feministiske menn viser seg å være noen av de verste overgriperne. Jeg synes hen der Jordan Hunt har en sånn typisk Eivind Trædal grimase over fjeset.

Rogaland
Rogaland
3 år siden

Ah fy faen, dette irriterte noe jævlig!
Det er mye jeg vil skrive!!!