Hjem Nyheter Globalt FILM: Feminisme: En kreftsvulst i Vesten

FILM: Feminisme: En kreftsvulst i Vesten

1

FEMINISME Den britiske nasjonalisten Mark Collett tar i denne filmen for seg hvordan feminismen har blitt brukt som et ideologisk våpen for å skape konflikt mellom kvinner og menn i Vesten.

https://www.youtube.com/watch?v=lF-umOajGGQ

Den vestlige verden står nå overfor en katastrofal demografisk endring som på sikt vil føre til at europeere vil bli minoriteter i sine egne nasjoner. En del av dette folkeutbyttet kan skyldes den synkende fødselsraten blant europeere, som i stor grad er drevet fem av feminismen og en marxistisk agenda for å presse kvinner ut av hjemmet og inn på arbeidsplassen. Men har denne såkalte likestillingen egentlig gjort kvinner lykkeligere?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Alt for mange kvinner her i vesten tror at feminismen dreier seg om likestilling og at jenter og kvinner skal ha de samme muligheter og rettigheter som gutter og menn, på alle områder. Realiteten er at feminismen, et ektefødt barn av jødisk-inspirert sosialisme og kommunisme, er og alltid har vært et redskap for å svekke og ødelegge det tradisjonelle forholdet mellom mann og kvinne, der mannen sørger for underhold og beskyttelse, mens kvinnen tar seg av barn og hjem, grovt sett og sagt. Kvinner kan gjøre karriere og velge vekk ekteskap og barn, men det vil aldri gi dem det… Les mer »