Hjem Nyheter Europa FILM: Feminister «trener til kamp»

FILM: Feminister «trener til kamp»

5

ABSURDISTAN I en film som nylig ble sluppet på YouTube får man et unikt innblikk i feministenes gale verden.

I en filmreportasje produsert av det kulturmarxistiske kvinnemagasinet Broadly får man et unikt innblikk i feministenes gale verden. Den feministiske kampsportklubben Femme Feral («Vill kvinne»), som virkelig lever opp til sitt navn, arrangerer regelmessig «treningskamper» der overvektige feminister og transeksuelle menn møtes for å få ut sin aggresjon mot patriarkatet.

Se reportasjen nedenfor:

Les også:
FILM: Antifascister «trener til kamp»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Så totalt avhengslet er det altså mulig å bli for «kvinner» i vår tid. Skikkelige menn får de aldri tak i; de holder seg så langt unna de kan komme. Men et ligg er det alltid mulig å få, for low-life men og mud sharks fra Afrika tar det de får, bare det er noe å stikke p….n inn i.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Velger å ikke kommentere utseende til disse feministiske individene så jeg ikke risikerer å bli beskyldt for å være en anti-nasjonalistisk mannshater som med mine «argumentene» gir tyngde til deres.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Det kommer jo an på hva ved utseendet du har tenkt å kritisere. Én ting er å kritisere de deler av utseendet som er selvvalgt (klær, sminke, fedme, tatoveringer osv), en annen er å kritisere de deler av utseendet som vedkommende ikke kan noe for. Det første kan man diskutere, personlig synes jeg heterofile gutter og menn bør holde seg for gode for «utseende/stil-kritikk» av kvinner, kanskje med unntak av tilfeller der kvinnenes utseende har negativ innflytelse på et nevneverdig stort antall av den yngre befolkningen. Det siste derimot, fornedring av kvinners nedarvede anssiktstrekk f.eks, er definitivt umoralsk. I kommentaren… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Nasjonalsosialist
4 år siden

Sitat: «Hvor mange av disse underviser ungdommer på universitetene?»

Svar: Alt for mange.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Mange professorer her, ja, det er jeg helt sikker på. Hun med røde nettingstrømper f.eks ser veldig akademisk ut.