Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Film fra banneraksjon i Sverige og intervju med aktivist

Film fra banneraksjon i Sverige og intervju med aktivist

0

AKTIVISME Motstandsbevegelsen har publisert film fra banneraksjon i svenske Näste 1, samt et intervju med en aktivist som deltok.

Du kan lese artikkelen fra aksjonen og påfølgende besøk til Fredriksborgs festning på Oxdjupet på Motståndsrörelsen.se. Under filmklippet finner du et intervju med en av aktivistene som deltok.

Dere hadde en banneraksjon for et par uker siden, kan du fortelle oss hva det var for aksjon?

– Kamerater i nästet har tidligere hatt flere banneraksjoner, blant annet på en bro over Riksvei 73 ved Skogskyrkogården. Vi har alltid fått god respons der, så vi bestemte oss for å kjøre på med en aksjon på samme sted igjen.

Hvordan gikk det denne gangen?

– Like bra som vanlig, denne gangen regnet vi hvor mange som ga oss positiv tuting og vinking, tommelen opp, arm i en forbudt vinkel, kontra negativ respons og langfingeren. I løpet av tiden vi var på stedet, mottok vi stort sett positive reaksjoner.

Det har tidligere blitt publisert en artikkel på Motstandsrörelsen.se om aktiviteten, der det kom frem at dere fikk et hyggelig besøk …?

– Ha ha, ja akkurat, det er det du kan kalle det.

Jo, statens knekter har en tendens til å følge med. Tilsynelatende er det å forstyrre en fullt lovlig opposisjonsdannelse høyt prioritert på deres agenda.

Til tross for dette prøver de gjentatte ganger å gjøre det til en uautorisert manifestasjon og leter da etter en ansvarlig person, men som vanlig blir de stort sett møtt med stillhet.

Skjedde det noe annet i løpet av dagen?

– Da vi var ferdige med aktiviteten, valgte konstablene å følge oss, men etter litt katt og mus-lek ble de lurt bort og vi kunne gå videre til neste stopp for dagen.

Det høres ut som en vellykket dag?!

– Ja det var det. Etter dette dro vi til Fredriksborg festning og Oskar Fredriksborg, begge gamle militære installasjoner.

Er det noe du vil si til våre lesere?

– Ja, til alle dere som gir oss positive reaksjoner på aktivitetene våre, ikke la det stoppe der, bli med oss ​​og bli med oss ​​i kampen for vårt folk. Sammen bekjemper vi folkeutbyttet!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg