Hjem Nasjonal kamp Film fra demonstrasjonen i Göteborg

Film fra demonstrasjonen i Göteborg

7

MOTSTANDSBEVEGELSEN Her kommer filmen fra Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Göteborg den 11. november.

I filmen får man blant annet bevitne hvordan det svenske politiet bryter en rekke lover og går gjentatte ganger går til brutalt angrep mot organisasjonens aktivister.

Videoen har fått mange til å reagere, som blant annet den tidligere riksdagsmannen Erik Almqvist, som skrev følgende på sin Facebook-profil:

Men denna händelse ter sig så principiellt viktig, utifrån aktuell kontext med en bred enighet i riksdagen om selektiva förbud av oppositionsgrupper, att det inte längre handlar om ett gäng nazister.

Detta handlar om några av de mest grundläggande fri- och rättigheterna i en demokrati. Av videon att döma kan det idag ifrågasättas om Sverige är en fullvärdig demokrati, när den grundlagsskyddade demonstrationsfriheten tycks vara satt ur spel.

Eftersom Sverige saknar konstitutionsdomstol, och riksdagen är rörande överens om att förbjuda NMR ändå, så är sannolikheten stor att detta är början på en ny och mer totalitär era.

Idag handlar det om några hundra nazister, men när väl dörren är öppen så kan lätt de demokratiska friheterna inskränkas för andra grupper i samhället. Detta sker ju helt utanför lagen och utifrån maktens godtyckliga bedömningar.

Kombinera detta med riksdagens rörande enighet om att staten ska driva egna medier och även selektivt fördela pengar till utvalda privata medier, genom en ”presstödsnämnd” beståendes av politiker. Lägg också till domstolar där majoriteten som fäller domarna är partipolitiskt tillsatta och det är inte direkt någon bild av ett fritt samhälle och rättsstat med starka och självständiga medborgare som målas upp…

Se filmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=w7GuGvyeTfs

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
5 år siden

At politiet bryter loven, …man skulle nesten ikke tro det.
Godt det ble filmet, og godt at det har skapt reaksjoner, også blant de «sovende normies». Politiet har igjen …skutt seg selv i foten.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Hvorfor går svensk politi rundt med finlandshetter?

Dynamo
Dynamo
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Det burde de.

Richard Eide
Richard Eide
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Det er vel surt å bli dokumentert og anmeldt for overvold og lovbrudd. Da skjuler dem heller sine trynen.

Daniel
Daniel
5 år siden

Politi jævler!

trackback
3 år siden

[…] i Göteborg – en fiasko for systemet SÄPO i politisk kamp mot Den nordiske motstandsbevegelsen Film fra demonstrasjonen i Göteborg Største nasjonale demonstrasjonen i Göteborg i moderne tid! Antifascister dømt for torturdrap […]