Hjem Nasjonal kamp Film fra helgens aksjon i Stockholm

Film fra helgens aksjon i Stockholm

3

MOTSTANDSBEVEGELSEN Her kommer filmen fra lørdagens spektakulære aksjon i Stockholm.

Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte lørdag en vellykket offentlig aksjon i Stockholm. I løpet av dagen oppstod det konfrontasjoner med både politi og meningsmotstandere.

Se filmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=169&v=eZ-KeR99zdM

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Hahaha, en hvitpixling som faktisk er ekte:) Kult at den voldelige pepperkakemannen fikk seg en karamell. Selvforsvar er konge! Svensk politi er søppel.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
4 år siden

Med så mange som slutter i svenske politiet så er det bare søppelet som blir igjen, anti-svenske korrupte jævla svin. NMR=Nordens Helter.

Halvor (Raknes)
Halvor (Raknes)
4 år siden

Jeg delte videoen direkte fra YouTube I drøyt femti Facebook-grupper. Men så ga FB meg ei ukes restriksjon mot å poste i grupper…

Dette var min TS:

«Jeg kan ikke forstå annet enn at Den nordiske motstandsbevegelsen må tiltrekke seg enormt mye nye medlemmer blant ikke-hjernevaskede mennesker med de videoene som legges ut på nett for tida.

Denne videoen for eksempel, i tillegg til å være super-proft laget, så framstår aktivistene som «tøffe», renhårige, saklige mens det virker åpenbart at de utsettes for rene trakasserier av såvel politi som anti-fascister.»