Hjem Nyheter Globalt FILM: Homolobbyens seksualisering av barn

FILM: Homolobbyens seksualisering av barn

4

HOMOLOBBYEN Den britiske nasjonalisten Mark Collett tar i denne filmen for seg hvordan homolobbyen, i samarbeid med massemedia, bedriver seksualisering av barn.

Youtube-profilen Mark Collett avslører hvordan homolobbyen, med hjelp av syke kulturmarxister i media, forsøker å normalisere pedofili ved å utnytte forvirrede barn.

Les også:
FILM: Transvestitter invitert til britiske barneskoler
Svenske foreldre indoktrinerer sine barn til å bli kjønnsløse
FILM: Homolobbyens normalisering av pedofili
Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress
LHBT-psykolog forsøker å normalisere pedofile

4
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SteinarDr.PhilEinar O Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Einar O
Einar O

Folk må for faen begynne å reagere mot dette! Jeg blir helt sjokkert over den passivitet folk viser mot dette vanviddet.

Dr.Phil
Dr.Phil

Homolobbyen har tydelige og klare koblinger til pedofili, og det i hele sin historie! De grunnleggere, ledere, aktivister, eller tilhengere av denne homolobbyen, har åpent forsvart og forsøkt å normalisere nettopp pedofili. Flere har vært tilknyttet pedofile interesseorganisasjoner, og tilogmed dømt for nettopp pedofili! Dessverre har noen latt seg lure av dette sirkuset med farger, ballonger og tale om «love is love». De tror det kun handler om homofiles rettigheter til å være homofil, «de må jo få lov til å være homo», …men dette var nå en rett de allerede hadde FØR dette sirkuset startet! Folk har latt seg… Les mer »

Steinar
Steinar

#Fyttihelvete

Horribelt!

trackback

[…] gutt LHBT-psykolog forsøker å normalisere pedofile Syv år gammel gutt utnyttes i pride-parade FILM: Homolobbyens seksualisering av barn FILM: The paedophile agenda Hva er homolobbyen og hvorfor skal den bekjempes? […]