Hjem Nyheter Norden FILM: Hva skjer med Malmö?

FILM: Hva skjer med Malmö?

0

FLERKULTUR Feministinspektionen har publisert en ny fotoreportasje i videoformat, signert Freddy Mardell.

Politikere og journalister som hyller flerkulturen har i årtider forsøkt å beskrive Malmö som en by som «svartmales» av rasister, og mener til og med at mediene skal ha malt et altfor negativt bilde av hverdagen i Malmö.

Den prisbelønte fotografen Freddy Mardell har flere ganger skapt oppmerksomhet med sine bildereportasjer og vitnemål om den virkelige situasjonen i det flerkulturelle Malmö. Virkeligheten i Malmö er naturligvis langt verre enn hva den jødiske avisen Sydsvenska Dagbladet vil erkjenne ovenfor sine lesere.

Hva som selvfølgelig ikke kommer med i mainstream media er all den utrygghet som vanlige folk nå kjenner, i de tidligere så trygge sentrumsområdene.

De svensker som har mulighet flykter fra Malmö, i alt større grad. Og inn flytter enda flere av de som Freddy Mardell benevner som «globalister». Bidragsmottakende innvandrere som lager støy til langt på natt, mens svenske arbeidere og skattebetalere forsøker å sove.

Disse «globalistene» anvender sine svenske bidrag til å anskaffe seg narkotika som de igjen prakker på svenske skattebetaleres barn og ungdom. De påstår å ha «flyktet fra krig», men viser sin takknemlighet til de gjestfrie svenskene ved å blant annet tagge ned husfasader og trappeoppganger, bråke og trakassere, voldta og rane, utøve vold og i de verste tilfellene utøve terror.

Bak den voksende ghettoen og etablissementets manglende vilje til å sette ned foten mot disse kolonistene, tar utenlandske ekstremister over mer og mer. Stadig oftere ser man kjønns-separerte maktdemonstrasjoner i Malmö, der svart- og militærkledde menn og kvinner går for seg, og skriker ut sitt hat mot rivaliserende muslimer, mot Sverige, og mot de svenske skattebetalerne.

Demonstrasjoner med slagord som «Hele Sverige hater rasister» og «Kjemp innvandrere, hardt mot hardt. Byen, landet, alt er vårt» får uten kritikk bevege seg gjennom den svenske byen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg