Hjem Nyheter FILM: Hvorfor media hater å snakke om Sør-Afrika

FILM: Hvorfor media hater å snakke om Sør-Afrika

2
DEL

SØR-AFRIKA Journalisten Lauren Southern snakker ut om hvorfor hun mener konservativ media i USA ignorerer situasjonen i Sør-Afrika og om konsekvensene dette medfører.

I en film på YouTube forteller den uavhengige journalisten Lauren Southern om sin skuffelse over amerikanske konservative mediers dekning av situasjonen til hvite i Sør-Afrika. Hun mener dette har mye å gjøre med at de fleste høyrekonservative journalister er redd for å snakke om «upopulære emner» og at de er mer opptatt av sin karriere fremfor å stå opp for sannheten. Videre sier hun at alternative medier heldigvis er med på å spre oppmerksomhet rundt Sør-Afrika og dette gjør at konservative medier føler seg tvunget til å ta opp saken.

Etter at den svarte majoriteten overtok makten etter apartheids fall har den hvite minoritetsbefolkningen blitt systematisk diskriminert av regjeringen i landet. Mange hvite sørafrikanere lever i ekstrem fattigdom helt uten rettsbeskyttelse, og over 70 000 har blitt myrdet av svarte i landet siden 1994. Lauren Southern besøkte tidligere i år landet for å høre deres historier.

Se Southerns reportasjer om Sør-Afrika nedenfor:

Relaterte artikler:
Sørafrikanske Suidlanders: Forbereder seg på samfunnskollaps og revolusjon
Det hvite folkemordet i Sør-Afrika
Tusenvis av sørafrikanere stilte opp i protest mot mord på hvite farmere
ANC inngår samarbeid med EFF om å stjele land fra hvite
Sør-Afrika i dag – Norden i morgen!?
FILM: Den kommende rasekrigen i Sør-Afrika
African National Congress grunnlegges
Svarte demonstranter angrep hvite studenter på universitet i Sør-Afrika
Boerkrigen og de nordiske frivillige

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
s.hugenAnonymsurfer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Anonymsurfer
Anonymsurfer

Hele SA-problemet bunner i grunn ut i at det ikke er bygd fysiske murer og vollgraver mellom de hvite og de svarte. Den øvre hvite klassen ønsket å benytte seg av svart arbeidskraft isteden for å lønne hvit arbeiderklasse tilstrekkelig. Hadde man gjort dette kunne hvite levd i fred i sine egne etnisk rene kardemommeby-kolonier der nede. Utenfor murene kunne de svarte få leve på sitt tradisjonelle vis. Dette ville vært den mest humane løsningen for alle parter.

s.hugen
s.hugen

Ja til innvandring av hvite afrikanere til norgistan!