Hjem Nyheter FILM: Hvorfor media hater å snakke om Sør-Afrika

FILM: Hvorfor media hater å snakke om Sør-Afrika

SØR-AFRIKA Journalisten Lauren Southern snakker ut om hvorfor hun mener konservativ media i USA ignorerer situasjonen i Sør-Afrika og om konsekvensene dette medfører.

I en film på YouTube forteller den uavhengige journalisten Lauren Southern om sin skuffelse over amerikanske konservative mediers dekning av situasjonen til hvite i Sør-Afrika. Hun mener dette har mye å gjøre med at de fleste høyrekonservative journalister er redd for å snakke om «upopulære emner» og at de er mer opptatt av sin karriere fremfor å stå opp for sannheten. Videre sier hun at alternative medier heldigvis er med på å spre oppmerksomhet rundt Sør-Afrika og dette gjør at konservative medier føler seg tvunget til å ta opp saken.

Etter at den svarte majoriteten overtok makten etter apartheids fall har den hvite minoritetsbefolkningen blitt systematisk diskriminert av regjeringen i landet. Mange hvite sørafrikanere lever i ekstrem fattigdom helt uten rettsbeskyttelse, og over 70 000 har blitt myrdet av svarte i landet siden 1994. Lauren Southern besøkte tidligere i år landet for å høre deres historier.

Se Southerns reportasjer om Sør-Afrika nedenfor:

Relaterte artikler:
Sørafrikanske Suidlanders: Forbereder seg på samfunnskollaps og revolusjon
Det hvite folkemordet i Sør-Afrika
Tusenvis av sørafrikanere stilte opp i protest mot mord på hvite farmere
ANC inngår samarbeid med EFF om å stjele land fra hvite
Sør-Afrika i dag – Norden i morgen!?
FILM: Den kommende rasekrigen i Sør-Afrika
African National Congress grunnlegges
Svarte demonstranter angrep hvite studenter på universitet i Sør-Afrika
Boerkrigen og de nordiske frivillige