Hjem Verdensanskuelse Nasjonalsosialisme FILM: Hvorfor nasjonalsosialist?

FILM: Hvorfor nasjonalsosialist?

3

NASJONALSOSIALISME I en film på YouTube forklarer en person som sympatiserer med Motstandsbevegelsen hvorfor han er nasjonalsosialist.

https://www.youtube.com/watch?v=pw3sC09biDY

I filmen forklarer mannen på en svært intelligent måte hvorfor han er nasjonalsosialist og hva nasjonalsosialismen står for. Han oppfordrer dessuten mennesker med et åpent og rasjonelt sinn til og sette seg inn i Motstandsbevegelsens politikk og deretter gjøre opp sin egen mening om nasjonalsosialismen, istedenfor å blindt sluke løgnene fra massemedia.

Husk å dele filmen i sosiale medier!

På grunn av YouTube sin massive sensurkampanje mot Motstandsbevegelsen og det frie ordet oppfordrer Frihetskamp sine leser til å delta i Internett-aktivisme-kampanjen «#OperationJCY» som går ut på å laste ned Motstandsbevegelsens filmer og laste dem opp igjen andre steder på YouTube. Les mer om hvordan du kan bidra HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Rogaland
Rogaland
4 år siden

Dette er den beste forklaringen noen sinne!

Simon
Simon
4 år siden

Vi trenger politikk. Nok er nok, hver gang…politikk er språket almen forstår eller hører på. Men sjelden forstår viktigheten. Nato er en vits, eøs vits…bygg Norge og Norden. Vi kan øke forsvar budsjettet ?

Fjell
Fjell
4 år siden

Flott video: Flotte bilder og flott tekst framført rolig og klart på et flott svensk språk. Denne videoen bør man se flere ganger. En politikk som noen foretrekker å kalle «nasjonalsosialisme», men som man like gjerne kunne kalle «nasjonal patriotisme», eller noe annet, er den eneste som kan redde oss og kloden. Det har jeg ment siden jeg begynte å tenke på politikk. Denne politikkens målsetning kan konsentreres ned til slik oppleseren helt riktig sier det: «At alla ska ha d bra.» Det kan bare oppnås ved at man nedtoner sine egne egoistiske interesser, og setter sitt eget folks interesser… Les mer »