Hjem Nyheter Globalt FILM: Hvorfor raseblanding blir presset på hvite kvinner

FILM: Hvorfor raseblanding blir presset på hvite kvinner

2

RED ICE Lana Lokteff forklarer hva som ligger bak medias glorifisering av raseblanding.

Hvorfor presser massemedia hele tiden raseblanding på hvite mennesker? Lana Lokteff fra Radio 3fourteen og Red Ice TV gir svar på dette i en svært informativ film som nylig ble publisert på YouTube.

Red Ice TV er en alternativt TV- og radiokanal som dekker politiske og sosiale saker fra et pro-europeisk perspektiv. Du kan støtte deres arbeid og samtidig få tilgang til eksklusivt materiale ved å tegne et abonnement HER.

Les også:
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Raseblanding er ødeleggende for spesielt den hvite europeiske rase, fordi egenskaper som blå øyne, hvit hud, «flatt» hår, og ikke minst – høy gjennomsnittlig IQ – er recessive i forhold til negre og brune, og vil forsvinne eller svekkes i avkommet. Sørøstasiatene har høy IQ men brune øyne, gul hudfarge, etc. og det vi overtrumfe hvite gener ved blanding. Det er dessuten et ugjendrivelig faktum at spesielt hvite europeiske kvinner universelt blir oppfattet som vakrere enn andre, og derfor mere attraktive, kfr asiatiske kvinner som opererer vekk skjeve øyne, og svarte/brune som bruker «whitening products» for å fremstå som mere… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Fornuftigt talt. Vi skulle gjerne hatt flere kvinner som Lana.